Ένα... ήσυχο απόγευμα στον Αρχάγγελο

Ως  φιλοξενούμενος αγωνίστηκε χθες στον Αρχάγγελο ο Άρης με τη Θύελλα για το Κύπελλο, αφού οι Πυλωνίτες διαθέτουν έδρα με ξηρό αγωνιστικό χώρο, κι επιβλήθηκε εύκολα 5-0, περνώντας στην επόμενη φάση. 

Ο Γιώργος Σάββενας χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες χωρίς χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και είχαν μια καλή παρουσία με κυκλοφορία κι ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 2’ με τη σέντρα του Κρεκούκια και την κεφαλιά του Μάλλιου.

Στο 15’ οι ρόλοι αντεστράφησαν, αφού ο Μάλλιος ήταν εκείνος που σέντραρε και ο Κρεκούκιας σημείωσε το 2-0 με κεφαλιά. Προτού περάσουν δύο λεπτά, ο Θοδωρή έβγαλε την μπαλιά από τον άξονα προς τον Κρεκούκια που πλάσαρε κι ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Στο 31’ ο Δημητριάδης από το ύψος της περιοχής πλάσαρε και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται πια στο 34’ ύστερα από το κόρνερ του Κατσούλη και την κεφαλιά του Μαγιόγλου.

Διαιτητής ήταν ο Κυριακίδης με βοηθούς τους Καλκαβούρα και Σταυρούλια.

Θύελλα: Ρεκούνας, Βαλουξίδης, Καραμαρίας (32’ λτ. Νικολάκης), Γκόνσεφ (80’ Μαγκαφάκης), Παπαδάκης, Στίλα, Αθανασάκης (61’ Γκανιάτσος), Χαμιτάι, Γκέτα, Στεφανίδης, Φάκκας (48’ Ιβάνοφ).
Άρης: Βαρέλης, Καλοπήτας, Μαγιόγλου, Κατσούλης, Παρδαλός, Δημητριάδης, Θοδωρή, Δουκίσσης, Χαρτερός, Κρεκούκιας (33’ Σφυριαλλάς), Μάλλιος (38’ Μπαρμπαντώνης).