Πήρε το «εισιτήριο» ο Κλεάνθης

Άγιος Σουλάς.
Αγώνα κυπέλλου είχε χθες και στο γήπεδο του Αγίου Σουλά, όπου ο Ευκλής υποδέχθηκε τον Κλεάνθη, με την ομάδα του Παραδεισίου να παίρνει τη νίκη πρόκριση με 4-1.

Και οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή τους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό, αφήνοντας τους ικανοποιημένους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν εμφανώς ανώτεροι, κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Πελέκης με σουτ  έκανε το 0-1, ενώ λίγο πριν την εκπνοή του (40΄) διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Μπερετούλη.

Σ’ αυτό το διάστημα οι παίκτες του Γιώργου Ξύπα φάνηκαν «φοβισμένοι» αλλά παρ’ όλα αυτά υπήρξε ευκαιρία μετά το 0-1 να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα σε τετ α τετ του Καμπούρη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν και στο 55’ μείωσαν σε 1-2 με ωραίο πλασέ του Καμπούρη. Αυτό το γκολ τους έδωσε περισσότερο θάρρος βγαίνοντας πιο τολμηρά μπροστά, δημιουργώνατς κάποιες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Έτσι μοιραία στο 70’ ο Κλεάνθης με πλασέ του Πελέκη έγραψε το 1-3 και στο 80’ ο Σαΐτης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Καλύτεροι από τον Ευκλή ήταν οι Θεοδοσίου, Ουγιανίκ, Καμπούρης και Χειμωνέττος, ενώ από τον Κλεάνθη οι Πελέκης, Μπερετούλης και Σαΐτης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Κάζα, Τσέτσου, Μαυρουδή.

Οι συνθέσεις:
Ευκλής: Κοντογιάννης (60’ λ.τ. Χατζηελευθερίου), Τσίγκριλας, Καλπάτσης, Θεοδοσίου, Άγγελος (50’ Κουντουράκης), Κώστας, Κρομμύδας (75’ Γκιούντιτσε), Ουγιανίκ, Καμπούρης, Χειμωνέττος, Τσιαναβέλης (55’ Σαχόλι)
Κλεάνθης: Ανδρέου, Κορκίδας, Κρομμύδας, Ζούνης, Μπαούρης (70’ Σιέχ), Πελέκης (80’ Αρίφης), Παπακωνσταντίνου (75’ Παπαδόπουλος), Καβουκλής (46’ Σαΐτης), Γιαννίκος, Μπερετούλης, Ζούλης