Κοντά στον Ευκλή ο Αστέρα Τρίπολης

Άψογη είναι η συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα του Ευκλή και τον Αστέρα Τρίπολης σε επίπεδο ακαδημιών. Πριν δύο χρόνια η ομάδα της Αρκαδικής πόλης ενέταξε στο δυναμικό της δύο παίκτες από την ακαδημία της ομάδας της Σορωνής, του αδελφούς Αποστόλη και Χρήστο Ξεπαπαδάη, ενώ πρόσφατα τον 13χρονο Γιώργο Μωραΐτη.

Με αφορμή και την τελευταία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, η διοίκηση του Ευκλή εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αστέρα Τρίπολης που αναφέρει:

«Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ μετά και την πρόσφατη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή της ακαδημίας μας, Μωραίτη Γιώργου στην Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ  ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος μετά τους Αποστόλη Ξεπαδάκη που αγωνίζεται στην Κ17 και Χρήστο Ξεπαπαδάκη  που αγωνίζεται στην Κ13, είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής της ακαδημίας μας που τα τελευταία 2 χρόνια μεταγράφηκε και αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα, θα ήθελε να εκφράσει τις βαθύτερες ευχαριστίες  στην ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη  που δείχνει στο ταλέντο των παιδιών της ακαδημίας μας. καθώς και για τη φιλοξενία και τις άψογες συνθήκες διαμονής και εκπαίδευσης που παρέχει στα παιδιά και στις οικογένειές τους! Επίσης θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την προσφορά αθλητικού υλικού  στην ομάδα μας και να τονίσουμε πως ευελπιστούμε για ακόμα καλύτερη συνεργασία στο μέλλον!!»