Έτοιμο το «Ροδίων» για τη δεύτερη νίκη

Καθοριστικό θεωρείται από το «Ροδίων Αθλησις» το ματς της 2ης αγωνιστικής, για τον 1ο υποόμιλο  του Α΄Ομίλου της Α2 στο βόλεϊ των ανδρών. Η Ροδίτικη ομάδα, περιμένει στο κλειστό των εγκαταστάσεων της αύριο στις 14.30 τον Πανερυθραϊκό.

Ο Σπύρος Γκολίτσης έχει σε καλή αγωνιστική κατάσταση όλους τους παίκτες του και θέλει να είναι σε εγρήγορση άπαντες, καθώς θα συναντήσει δυσκολίες σε όλο τα ματς κι όχι μόνο σε αυτό που έρχεται. Μια ίωση του Σαρικεϊσογλου, δεν δείχνει να δημιουργεί προβλήματα στην τεχνική ηγεσία κι όπως όλα δείχνουν, ο αθλητής θα είναι έτοιμος να αγωνισθεί.

Αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας Σπύρος Γκολίτσης είπε: «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για μας. Και φυσικά είναι σημαντικό στην έδρα σου να δείχνεις στον οποιονδήποτε αντίπαλο τις δυνατότητες σου. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για μας από την νίκη. Θέλουμε το γήπεδό μας να γεμίσει από τους φίλους μας και τον κόσμο μας για να υποστηριχθεί όσο γίνεται ενεργά αυτή η προσπάθεια. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και τον καλούμε να βρεθεί στο αυριανό ματς με τον Πανερυθραϊκό».

Εκείνος που πρέπει να δώσει βροντερό παρόν συνεπώς, είναι ο κόσμος και οι φίλοι της ομάδας. Όλοι μηδενός εξαιρουμένου οι ενασχολούμενοι με το βόλεϊ του «Ροδίων» αλλά και του νησιού μας γενικότερα, θα πρέπει να καταλάβουν  πως θα είναι σημαντική επιτυχία και θα ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος στο νησί μας, μια πιθανή άνοδος της ομάδας στη Volleyleague. Χρειάζεται όμως απαραίτητα η στήριξη του έβδομου παίκτη στην εξέδρα του κλειστού, που δίνει αγωνιστική ώθηση στους παίκτες και διαμορφώνει ανάλογη ψυχολογία. Το σύνθημα για την άνοδο το έχουν δώσει ήδη  ο Σπύρος Γκολίτσης και οι παίκτες του.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 
Στο μεταξύ ανακοινώθηκε το πρόγραμμα και διαιτητές της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που έχουν ως εξής:  
*Σάββατο Λύκειο Μελισσίων- 18.00- ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΕΠ Ολυμπιάς 
Διαιτητές: Πρέντζας-Γεωργάκη 
*Σάββατο Ροδίων Παιδεία -14.30- Ροδίων Άθλησις - ΑΣ Πανερυθραϊκός
Διαιτητές: Αντωνόπουλος Σταματίου 
*Σάββατο Αιγίου- 19.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Γεράνιος-Γκόλφης 
*Σάββατο Βαρδινογιάννειο ΑΚ- 16.00- ΟΦΗ - ΑΟ Καλαμάτα 80
Διαιτητές: Κόκκας-Κανδηλιεράκης