Μπλοκ εκκίνησης για τους Δωδεκανήσιους

Τα Δωδεκάνησα εδώ και χρόνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου Αθηνών με αθλητές μας σε κάθε κατηγορία, ελεύθερους δρομείς αλλά κι αυτούς που λαμβάνουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Φέτος ο Μανώλης Τσίκνης, αθλητής του Εύδαμου Κω, θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο για την απόσταση των 41.195μ. την Κυριακή και είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του νομού μας στη διοργάνωση. Από κει και πέρα, ως ελεύθεροι δρομείς θα συμμετάσχουν αρκετοί στην αυθεντική διαδρομή αλλά και στους παράλληλους αγώνες 5 και 10χλμ.

Εκτός όλων των άλλων, φέτος και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα υπάρχει η Περιφερειακή μας ομάδα στον τελικό του Run Greece, απόστασης 3χλμ. σε κομμάτι της αυθεντικής διαδρομής. Πρόκειται για δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες που βάσει επίδοσης ήταν οι καλύτεροι στην ηλικιακή τους κατηγορία και είχαν συμμετοχή στα 5χλμ. του Run Greece Ρόδου ως κάτοικοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με τη συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα που θα έχει τερματισμό στο Παναθηναϊκό στάδιο θα συγκεντρώσουν βαθμούς και η πρωταθλήτρια ομάδα θα πάρει ως έπαθλο ένα χρηματικό ποσό για να το διαθέσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής της. 

Φέτος η ομάδα απαρτίζεται από τους παρακάτω: 

Άνδρες:
Αλιφέρης Παναγιώτης
Ρουσούλης Νίκος
Χριστοδούλου Δημοσθένης    
Γιακουμάκης Γεώργιος     
Τσώκος Δημήτριος     
Τέγος Κωνσταντίνος    
Παπανικόλας Σταμάτης    
Βαγιανάκης Γιάννης    
Prevel Kevin    
Παπαχριστοδούλου Σταύρος    

Γυναίκες
Ζωίδη Μαρία
Αθανασάκη Δικαία
Κανέλλη Κωνσταντίνα
Νικηταρά Σταματία
Φλωτου Αγγελική
Τζίνη Μαρία
Σαμοθράκη Βαλερί
Νταλλαρή Σοφία
Καβουκλή Ουρανία
Ροϊλίδου Μάγδα