Παρουσία του Σάββα Διακονικόλα στην Αθήνα

Χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Τάε Κβο Ντο του Φαλήρου  όπου και θα φιλοξενηθεί, τα εγκαίνια της έκθεσης ERGO Marathon EXPO. Μέσω αυτής, διοργανώσεις ανά την Ελλάδα θα προβληθούν και θα κερδίσουν έτσι περισσότερους φίλους, κυρίως σε ό, τι αφορά το δρομικό κίνημα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προβάλλει τις δικές της διοργανώσεις σε ειδικό περίπτερο εκεί, που φιλοξενούνται κάθε χρόνο στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες.

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, Σάββας Διακονικόλας θα βρίσκεται για τον σκοπό αυτόν στην έκθεση αφού τόσο ο Μαραθώνιος Ρόδου όσο και το Kos City Run θα προβληθούν εκεί. Μαζί με τα υπόλοιπα μέλη από την Περιφέρεια, θα δώσει τις δικές του χρήσιμες πληροφορίες στον κάθε ενδιαφερόμενο για τη διοργάνωση και παράλληλα, στο καθαρά αγωνιστικό, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πορεία και τις επιδόσεις των δρομέων μας στους αγώνες.

Ας μην ξεχνάμε πως, εκτός από τον Μαραθώνιο, παρουσία θα έχουν τα Δωδεκάνησα στα 5 και 10χλμ, αλλά και στον τελικό 3χλμ. του Run Greece.