«Συγγνώμη… πάμε  μια νέα αρχή»

Το ποσοστό της ευθύνης που τους αναλογεί για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, πήραν χθες με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, δείγμα αφενός πως θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα το συντομότερο δυνατόν και να πιάσουν το στόχο που έχει τεθεί από την αρχή και αφ ετέρου να καλέσουν τον κόσμο δίπλα τους, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας.

Μάλιστα ούτε λίγο ούτε πολύ, οι «κυανέρυθροι» απονέμουν τα εύσημα στην Διοίκηση της ομάδας, για τη μέχρι τώρα προσφορά της στην ομάδα και τις λύσεις που προσφέρει. Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:
 

«Εμείς, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας του Γ.Σ. Διαγόρας, θέλουμε  να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τους φιλάθλους μας, για τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα. Είναι αποκλειστικά ευθύνη όλων των ποδοσφαιριστών και κανενός άλλου. Γνωρίζουμε αρκετά καλά ότι η κατηγορία είναι «μικρή» για το Διαγόρα και την ιστορία του.
Την Κυριακή στη 1μ.μ., απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας, υποσχόμαστε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Η επιτυχία μας θα αποτελέσει μια νέα αρχή του Γ.Σ. Διαγόρας, προκειμένου ο στόχος που έχει θέση από την αρχή, να υλοποιηθεί στο τέλος.
Οφείλουμε να απολογηθούμε και στους ανθρώπους της Διοίκησης, που είναι αλήθεια, ότι κάνουν τα πάντα για να μην μας λείψει το παραμικρό».

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΚΙΔΗ
Στον αγώνα της Κυριακής, απών θα είναι ο Μουκίδης, ο οποίος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον Πανμβοριακό στο Ρίολο στο άτυχο 1-1.

Όλοι οι υπόλοιποι συμπεριλαμβανομένου και του Πέτρου Λουτσέα είναι στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη και των συνεργατών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει φυσικά στις 13.00.

Πρέπει να σημειωθεί πώς είναι σε καλή κατάσταση ο Πέτρου Λουτσέα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ενδέχεται μάλιστα να χρησιμοποιηθεί αν φυσικά το κρίνει ο κόουτς της ομάδας .

Η σημερινή σημαντική πριν από το παιχνίδι προπόνηση θα γίνει στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, ενώ αύριο μετά το τέλος της  πρωινής προπόνησης, θα ανακοινωθεί η δεκαοκτάδα του αγώνα.