Με το μυαλό στο ντέρμπι ο Ιάλυσος

Με το μυαλό και τη σκέψη στο Κυριακάτικο ματς με τον Παμβουπρασιακό στη Βάρδα, βρίσκονται η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της ομάδας του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν για ένα ακόμα παιχνίδι, να κυνηγήσουν τη νίκη για να διατηρήσουν το απόλυτο. Μια επιτυχία που είναι πολύ πιθανόν αν συμβεί, θα αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες του, Παμβουπρασιακό και Παλληνιακό, με τον δεύτερο να έχει ρεπό.

Βάρος στην τακτική ρίχνει από την Τετάρτη ο Θανάσης Τερζής, ο οποίος εξακολουθεί να περνάει στο παιχνίδι της ομάδας του ιδιαίτερα σε αυτό το ματς, στοιχεία που εκείνος θέλει, ενώ  επιμένει με τους παίκτες του στα τελειώματα των φάσεων.

Η προπόνηση ήταν εντατική και χθες με τον κόουτς της ομάδας και τους συνεργάτες του να έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους, ζητώντας τους συνεχώς, να είναι σοβαροί στο παιχνίδι τους, να πειθαρχούν σε αυτά που λέγονται στ’ αποδυτήρια από τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Ο Ιάλυσος θα προπονηθεί κανονικά και αύριο το πρωί και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν  οι δεκαοκτώ της αποστολής, που θα φύγει  αεροπορικώς για την Αθήνα κι από κει οδικώς για τη Βάρδα.