Σάββατο του «Ροδίων»  το σημερινό

Ημέρα του «Ροδίων Αθλησις» η σημερινή για το βόλεϊ. Η 2η αγωνιστική του 1ου υποομίλου του Α΄Ομίλου στην Α2 των Ανδρών στο βόλεϊ, φέρνει στο κλειστό των εγκαταστάσεων του «Ροδίων» τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος παρουσιάζεται δυνατός φέτος.

Στόχος φυσικά όλων των παικτών, είναι να παίξουν καλό βόλεϊ και να πάρουν τη δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από αυτήν στην Πάτρα. Όλοι οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο, από την επιτυχία και την κατάκτηση των βαθμών, που θα τους κρατήσει σταθερά στην πρώτη θέση του Υποομίλου.
Ο Σπύρος Γκολίτσης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το σημερινό ματς που θα ξεκινήσει στις 14.30. Ήτοι έτοιμοι να αγωνιστούν είναι οι Νίκος Μακρής, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Χρήστος Μοσχούς, Βασίλης Προδρομίδης, Χάρης Σακόγλου, Μιχάλης Γεράκης, Νίκος Αρβανίτης, Πασχάλης Ποτολίδης, Ηλίας Θεοδόσης Τάσος Παππάς, Μάνος Κοκκολάκης, Κυριάκος Μαυράκης, Ναπολέων Οικονόμου, Αργύρης Μαυροβουνιώτης και Βασίλης Καφαντάρης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ασφαλώς κάθε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, θέλει δίπλα της πάντα τον κόσμο της και τους φίλους του βόλεϊ  του νησιού. Έτσι και στο σημερινό ματς, επιβάλλεται όλοι οι φίλοι της ομάδας αλλά και του αθλήματος, να προστρέξουν στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων» και να βοηθήσουν την ομάδα του Σπύρου Γκολίτση να παίξει καλό βόλεϊ και να πάρει τη νίκη. Οι εξέδρες των εγκαταστάσεων πρέπει να γεμίσουν από κόσμο, που… διψάει από την περσινή περίοδο να δει καλό βόλεϊ και φυσικά…το «Ροδίων» να κερδίζει.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Στο μεταξύ σήμερα θα γίνουν όλοι οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 στον 1ο υποόμιλο. Όλο το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

*Λύκειο Μελισσίων- 18.00- ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΕΠ Ολυμπιάς

Διαιτητές: Πρέντζας-Γεωργάκη
 *Ροδίων Παιδεία -14.30- Ροδίων Άθλησις - ΑΣ Πανερυθραϊκός
Διαιτητές: Αντωνόπουλος Σταματίου

*Αιγίου- 19.00- ΑΟ Αιγιαλέων - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Γεράνιος-Γκόλφης

*Βαρδινογιάννειο ΑΚ- 16.00- ΟΦΗ - ΑΟ Καλαμάτα 80
Διαιτητές : Κόκκας-Κανδηλιεράκης.