Τοπικό βόλεϊ: Μοιράστηκαν τις νίκες στην Κω

Από μία νίκη πήραν στις συναντήσεις της Πέμπτης στα οικεία πρωταθλήματα βόλεϊ η Τελχινίς στις γυναίκες κι οι Αθλοπαιδιές Κω στους έφηβους, στις μεταξύ τους συναντήσεις που έγιναν στην Κω.

Οι γυναίκες της Τελχινίδας επικράτησαν με 3-0 σετ σχετικά εύκολα, ενώ οι έφηβοι της ομάδας της Κω, κέρδισαν τους έφηβους της Τελχινίδας με 3-1, σε ένα ματς που παρουσίασε από την διακύμανση του σκορ, αρκετό ενδιαφέρον. Πιο αναλυτικά:

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η Τελχινίδα έδειξε για μια ακόμα φορά, πως θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα. Επικράτησε με 3-0 των Αθλοπαιδιών στην Κω πολύ εύκολα.
Οι παίκτριες του Νίκου Τσιντομηνά πήραν το α΄ σετ με 25-13 και στη συνέχεια δεν συνάντησαν αντίσταση ούτε στο β΄ (25-8) ούτε στο γ΄ (25-6), κατακτώντας έτσι μια εύκολη νίκη.
Αναλυτικά τα σετ: 13-25 σε 20΄, 8-25 σε 22΄και 6-25 σε 25΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Χατζησταυρίδης, Κρίτσα και Ανδρέου.
Οι ομάδες:
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ: Αϊβαλιώτη Δεσπ., Βλαχοκώστα Α., Διακογιώργη Τρ., Μισίρη Ηλ-Μαρ., Γεωργίου Θ., Δασκάλου Β., Θεοδωρέλου Αγγ., Κώστογλου Αιμ., Ματσούρη Αικ., Πάττα Δ., Σουτζούμ Μηλ., Χατζηνικολάου Ευαγ., Στραβοπόδη Χρ., Χατζηπαυλή Φραγκ.,
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: Μητροπούλου Ελ., Σκορδά Αγλ., Τερζίου Φαμπ., Χουσεϊν Ντιλ., Σουρδή Στ., Βρατσάλη Μ., Γιαννέλη Στ., Κουφομανώλη Ι.

ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ
Όμορφο βόλεϊ παρακολούθησαν οι φίλοι του αθλήματος, στο παιχνίδι ανάμεσα στους έφηβους των Αθλοπαιδιών και της Τελχινίδας. Η ομάδα του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου, επικράτησε εκείνης του Νίκου Τσιντομηνά με 3-1 σετ, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι επικράτησαν σχετικά εύκολα στο α΄ σετ με 25-13, αλλά η Τελχινίς αντέδρασε και «δυσκόλεψε» την ομάδα της Κω, που τελικά ήταν η νικήτρια με 25-21. Στο γ΄ σετ η Τελχινίς ανέβασε κι άλλο την απόδοση της κι επικράτησε εκείνη με 25-18 μειώνοντας σε 2-1 σετ .
Στο τέλος όμως έγινε η «μεγάλη κόντρα». Οι Αθλοπαιδιές νίκησαν δύσκολα την Τελχινίδα με 26-24 και επικράτησαν στο ματς με 3-1 σετ.
Τα σετ: 25-13 σε 17΄, 25-21 σε 17΄, 18-25 σε 27΄ και 26-24 σε 30΄.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν  Κρίτσα και Ανδρέου.
Οι ομάδες:
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ: Γεροβασίλης Γ., Ζαμάγιας Π., Καζαμίας Φ., Καρδούλιας Ι., Κυπριώτης Σ., Μαντούκος Απ., Γιαννακός Ευαγ., Θανόπουλος Κ., Καμπούρης Αθ., Κωσταντόπουλος Αν., Μαραγκός Στ., Παπαϊωάννου Δημ., Παπούλης Π., Σβουρένος Στ.
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: Αμπλιανίτης Αν., Καζιόλης Δημ., Ρέγκλης Ηλ., Σωτηρίου Αλμπ., Φιλίππου Σεβ., Χατζηγεωργίου Αντ.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Για σήμερα έχουν προγραμματισθεί να γίνουν δυο παιχνίδια για τα τοπικά πρωταθλήματα. Θα παίξουν:
ΝΕΑΝΙΔΕΣ
17:00-Διαγόρα-Διαγόρας-Τελχινίς
Διαιτητές: Χατζησταυρίδης, Ινγγλέση
ΓΥΝΑΙΚΕΣ
18:00-Κρεμαστής-Φοίνικας-Ροδίων Αθλησις
Διαιτητές: Λαζαράκης-Πάττας-Δόση.