Δεν προλαβαίνουν να καθαρίζουν στην Εθνικής Αντιστάσεως!

Απηυδισμένοι είναι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Εθνικής Αντιστάσεως, αφού απο τότε που άνοιξαν οι νέες καφετέριες εκεί, οι παρέες που συχνάζουν εκεί, βρωμίζουν την περιοχή με σκουπίδια.

Όπως  κατήγγειλαν στη «Ροδιακή» οι κάτοικοι της περιοχής, καθημερινά βρίσκουν σκουπίδια από τα take away των καφετεριών- και όχι μόνο- στην τριγύρω περιοχή, ενώ μάλιστα οι οδοκαθαριστές δεν προλαβαίνουν να καθαρίζουν!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η "Ροδιακή" είναι χαρακτηριστικές της κατάστασης που επικρατεί, αφού οι παρέες ιδίως των νεαρών που συχνάζουν εκεί, πετούν όπου βρουν τα σκουπίδια τους!

Αποτέλεσμα αυτού είναι τα πεταμένα σκουπίδια στα τριγύρω στενά, μπροστά από εισόδους πολυκατοικιών κ.λπ. Μάλιστα, μόλις χθες, συμπολίτης μας κόλλησε στην οδό Διγενή Ακρίτα, μια οδός κάθετη στην Εθνικής Αντιστάσεως και πολύ κοντά στις καφετέριες αυτές, χαρτί που αναγράφει "Αγαπητά μας νιάτα, ρίχνετε τα σκουπίδια στον κάδο για να έχουμε μια Ρόδο καθαρή", έχοντας μάλιστα αφήσει ακριβώς απο κάτω έναν... αυτοσχέδιο κάδο σκουπιδιών.

Αυτή και μόνο η πράξη δείχνει το πόσο απηυδισμένοι μπορεί να είναι οι κάτοικοι της περιοχής και παράλληλα πόση αδιαφορία υπάρχει, αλλά και έλλειψη παιδείας από εμάς τους ίδιους που δεν σκεφτόμαστε τα αυτονόητα, δηλαδή να κρατούμε την πόλη μας καθαρή πετώντας τα σκουπίδια στους κάδους και όχι στο δρόμο.