Χάλκη – Τήλος: Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα

Χάλκη – Τήλος: Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα

Χάλκη – Τήλος: Η εμπειρία νίκησε τα νιάτα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Η Τήλος πέρασε από την έδρα της Χάλκης επικρατώντας με 1-4, στο άνοιγμα της αυλαίας της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας για τον Α’ όμιλο

Με το παιχνίδι Χάλκη – Τήλος άνοιξε χθες η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας. Σαφώς ανώτεροι και πιο έμπειροι οι φιλοξενούμενοι, πήραν τη νίκη με 4-1 από τους νεαρούς παίκτες των γηπεδούχων, που ωστόσο πάλεψαν όσο μπορούσαν το ματς, δείχνοντας κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία.

Οι παίκτες της Τήλου από την αρχή είχαν την εδαφική υπεροχή και στο 15’ σημείωσαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία, όταν ο Χριστοφής απέναντι από τον Ανταλή δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Όμως 3’ λεπτά αργότερα, ο Ηρακλής Σακελλάρης αφού πήρε τη μπάλα μπήκε δυναμικά στην περιοχή και με κοντινό σουτ έκανε το 0-1.

Ο ρυθμός στη συνέχεια έπεσε, με την επόμενη καλή φάση να σημειώνεται και πάλι από τους Τηλιακούς στο 35’. Ο Η. Σακελλάρης και ο Μόσχος άλλαξαν ωραία τη μπάλα, με τον πρώτο να βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Ωστόσο η Χάλκη από την πλευρά της προσπαθούσε να αντιδράσει και μάλιστα σε μια επίθεσή της, ο Σκιαθίτης βρήκε χώρο και με συρτό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ισοφάρισε σε 1-1.

Η χαρά των γηπεδούχων όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 44’ ο Χριστοφής πήρε τη μπάλα δεξιά, απέφυγε τον αντίπαλο του, επιχείρησε να βγάλει σέντρα, αλλά αυτή πήρε άλλη τροχιά κι αφού χτύπησε ψηλά στο κάθετο δοκάρι, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-2.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τους φιλοξενούμενους να έχουν και πάλι τον έλεγχο. Μάλιστα μόλις στο 48’ είχαν την ευκαρία να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά αρχικά ο Μόσχος μόνος απέναντι στον Ανταλή δεν μπόρεσε να τον νικήσει και σε δεύτερο χρόνο σουτ του Χριστοφή είχε την ίδια τύχη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσου μ’ ένα καλό σουτ του νεοεισελθόντα Μανωλάκη στο 55’ που πέρασε ελάχιστα άουτ, αλλά τη μεγάλη στιγμή την είχαν πάλι οι Τηλιακοί στο 60’ όταν ο Κυρ. Σακελλάρης έδωσε πάσα με το στήθος στον Μόσχο κι αυτός πιο δεξιά στον Η. Σακελλάρη που από καλή θέση σούταρε ψηλά.

Ωστόσο ο Μόσχος που ανέβασε κι άλλο στροφές, πήρε την κατάσταση στα… πόδια του και στο 79’ με διαγώνιο πλασέ από θέση δεξιά έκανε το 1-3, ενώ 87’ με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος σέντρα του Οικονόμου, διαμόρφωσε το τελικό 104. Νωρίτερα για τη Χάλκη, ο Πουλής στο 80’ είχε τετ α τετ με τον Χατζηνικόλα, με τον δεύτερο να πργματοποιεί εκπληκτική απόκρουση.
Έτσι το ματς έληξε με την Τήλο να σημειώνει τη 2η της νίκη.

Καλύτεροι από τη Χάλκη ήταν οι Καρδούλιας, Σκιαθίτης, Παπανικολάου, ενώ από την Τήλο οι Σακελλάρης Η., Μόσχος και Αγκόλι.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Πλάτση, Γιακουμάκη, Μοσχάτου.

Οι συνθέσεις:
Χάλκη: Ανταλής, Σιμιτζής, Αλεξίου, Ντάλλας, Ξηρόκωστας, Σκιαθίτης, Καρδούλιας (84’ Βογιατζής Σ.), Βογιατζής Μ. (52’ Μανωλάκης), Πουλής, Φωτάρας, Παπανικολάου (64’ Σαρίκος)

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο, Σακελλάρης Κ. (88’ Λεβτσένκο), Οίκουτας, Χριστοφής (87’ Καρράς), Φυλακούρης (88’ Τσιβέρδης), Σακελλάρης Η., Μόσχος, Αγκόλι (83’ Ζγκούρος), Οικονόμου

Διαβάστε ακόμη

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”