Με σύμμαχο τον κόσμο τους

Αποφασισμένοι να ξαναμπούν στον δρόμο των επιτυχιών είναι οι «κυανέρυθροι» του Διαγόρα, οι οποίοι αύριο το μεσημέρι στις 13.00, φιλοξενούν στο Δημ. Στάδιο τη Θύελλα Ραφήνας.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης και οι παίκτες του μελετούν καλά τον αντίπαλό τους, γιατί δεν θέλουν να βρεθούν προ άλλων εκπλήξεων. Υπενθυμίζεται πως αυτή τη φορά οι γηπεδικές συνθήκες θα είναι διαφορετικές για τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία διαθέτει σαν έδρα, γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα και μικρών διαστάσεων, σε αντίθεση με το Δημ. Στάδιο που είναι το ακριβώς το αντίθετο. Έχει δηλαδή ένα όπλο ο «γηραιός» της πόλης μας και μπορεί να το χρησιμοποιήσει ανάλογα. 

Ο Διαγόρας δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη  και γι αυτό το λόγο καλεί τον κόσμο στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών κι εκείνοι με την σειρά τους να τους ανταμείψουν με καλό ποδόσφαιρο και με την κατάκτηση της νίκης. 

Από πλευράς απουσιών, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας ο Μουκίδης, που αποβλήθηκε στον αγώνα της περασμένης Κυριακή. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, που θα προπονηθούν και σήμερα για τελευταία φορά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 6
Στο μεταξύ χθες για το συγκεκριμένο παιχνίδι εξέδωσε χθες ανακοίνωση η «Θύρα 6» του Διαγόρα και στην οποία αναφέρει:
«Μετά την ανακοίνωση των παικτών μας στο ποδόσφαιρο, πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε το παρών στο Κυριακάτικο αγώνα με την Ραφήνα για μια νέα αρχή με νίκη και μόνο νίκη. Για να έρθει αυτό πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς όπως πάντα με τα συνθήματα και τις φωνές μας, γιατί Διαγόρας είμαστε ρε γαμώτο. Όλοι γήπεδο 13:00..».