Ροδίων Άθλησις: «Φτιαγμένοι» για άνοδο…

Ροδίων Άθλησις: «Φτιαγμένοι» για άνοδο…

Ροδίων Άθλησις: «Φτιαγμένοι» για άνοδο…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 162 ΦΟΡΕΣ

Επικράτησε του δυνατού Πανερυθραϊκού με 3-0 σετ στην δεύτερη αγωνιστική της Α2 βόλεϊ

Η ομάδα φτιάχτηκε για να ανεβεί Κατηγορία. Αυτό το συμπέρασμα έβγαλαν όσοι παρακολούθησαν προχθές το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Ροδίων Παιδεία», τον αγώνα ανάμεσα στο «Ροδίων Αθλησις» και τον Πανερυθραϊκό.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση αποδίδοντας πολύ καλό βόλεϊ ,επικράτησε του αντιπάλου της με 3-0 σετ, έκανε το δυο στα δυο στο πρωτάθλημα της Α2 των Ανδρών και κρατάει τα σκήπτρα στον 1ο Υποόμιλο του Α΄Ομίλου της Κατηγορίας. Με καλή πάσα, εντυπωσιακές άμυνες και μπλοκ αλλά και οίστρο στην επίθεση, έφτασε σχετικά εύκολα στο νταμπλ των νικών.

Στο α΄ σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν μέχρι ενός σημείου πόντο πόντο (6-6, 8-8 και 9-9). Δυο μπλοκ από τους Προδρομίδη και Σακόγλου στην εξέλιξη του αγώνα ήταν καθοριστικά, έφεραν τους γηπεδούχους στο 16-14, γεγονός που ανάγκασε τον κόουτς των φιλοξενούμενων στο πρώτο τάιμ άουτ.

Ένας άσσος από τον Μαυροβουνιώτη και δυο απανωτοί ακόμα από τον Προδρομίδη στη συνέχεια, πήγαν το σκορ στο 21-16 στην εξέλιξη του ματς.

Τελικά οι παίκτες του Σπύρου Γκολίτση, πήραν το α σετ με 25-21.

Στο β΄ σετ το Ροδίων πήρε την πρωτοπορία από την αρχή και δεν την έχασε ποτέ, όσο κι αν προσπάθησε να το καταφέρει να μειώσει την διαφορά ο αντίπαλος. Το «Ροδίων» μπήκε μπροστά με 13-8 και δυο άσσοι από τον Σαρικεϊσογλου ανέβασαν την διαφορά στους επτά (15-8). Ο Πανερυθραϊκός θέλησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και μείωσε σιγά σιγά σε 19-16 και 23-20, αλλά ο Σακόγλου στο τέλος «καθάρισε» το ματς κάνοντας το 25-21.

Έτοιμοι στο φιλέ περιμένουν το σερβίς του συμπαίκτη τους
Έτοιμοι στο φιλέ περιμένουν το σερβίς του συμπαίκτη τους


Το γ΄ σετ ήταν κάπως δύσκολο, αλλά μίλησε και σε αυτό η εμπειρία των παικτών κλάσης που διαθέτει φέτος το «Ροδίων». Οι δυο ομάδες πήγαιναν μαζί στο σκορ (9-9) αλλά οι γηπεδούχοι με Σακόγλου-Σαρικεϊσογλου και με καλές άμυνες, πήγαν το σκορ στο 18-14 για να τελειώσει κι αυτό το σετ ομαλά με 25-17.

Αναλυτικά τα σετ του αγώνα 25-21 σε 22΄ το α΄σετ, 25-21 σε 22΄ και 25-17 σε 22΄

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Αντωνόπουλος Σταματίου, Παπαδούλη και Χατζησταυρίδης.

Ευχάριστη νότα αποτέλεσαν  για μια ακόμα φορά οι τσιρλίντερς  του «Ροδίων Αθλησις»
Ευχάριστη νότα αποτέλεσαν για μια ακόμα φορά οι τσιρλίντερς του «Ροδίων Αθλησις»


Οι ομάδες:
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Μακρής Νικ, Ηλίας Θεοδ., Μαυροβουνιώτης Αργ., Προδρομίδης Β., Κοκκολάκης Ε., Μοσχούς Χρ., Σακόγλου Χαρ., Οικονόμου Ναπ., Αρβανίτης Νικ., Παππάς Αναστ., Καφαντάρης Β., Σαρικεϊσογλου Μιχ., Ποτολίδης Πασχ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Βήτας Σοφ., Τσικάτος Δημ., Καραγιώργος Χαρ., Καρέτσης Νικ., Μήττας Κ., Βήτας Ι., Σεβδαλής Β., Ρουσόπουλος Θ., Πλεμμένος Θ., Κοτσάμπασης Μιχ., Κωστόπουλος Γ., Δανιήλ Αλ.

Ο Σαρικεϊσογλου ήταν από τους συντελεστές της νίκης του «Ροδίων»
Ο Σαρικεϊσογλου ήταν από τους συντελεστές της νίκης του «Ροδίων»

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο