Ρόδος: Είναι πρώτη και σκοπεύει να παραμείνει

Ρόδος: Είναι πρώτη και σκοπεύει  να παραμείνει

Ρόδος: Είναι πρώτη και σκοπεύει να παραμείνει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 174 ΦΟΡΕΣ

Μ’ ένα άνετο 4-0 «καθάρισε» η Ρόδος το χθεσινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη, παίζοντας με σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος

Δημοτικό Στάδιο
Το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης της θέλησής της να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας δεν άφησε η Ρόδος με την παρουσία της στο χθεσινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη.
Η νίκη για τα «ελάφια» ήρθε εύκολα με το εμφατικό 4-0, το οποίο αποτύπωσε μία μεστή, καλή και ουσιαστική εμφάνιση.

Η ομάδα του Σάκη Δέδε επέβαλε από το ξεκίνημα το ρυθμό της, έψαξε το γρήγορο γκολ, στο 14’ κέρδισε αλλά έχασε το πέναλτι που δόθηκε για την ανατροπή του Μπίσα από τον Σαμολαδά, καθώς ο Κιοσέογλου «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 19’ άνοιξε το σκορ, όταν μετά από ασίστ του Κόστα, ο Γεωργίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με προβολή από κοντά.

Στο 21’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Τριχάκης έκλεψε στη μεσαία γραμμή, έδωσε στον Κόστα που πέρασε την μπάλα με κάθετη μπαλιά στον Γεωργίου κι εκείνος σημείωσε το 2-0, με ωραίο πλασέ από θέση τετ α τετ.

Στην επανάληψη η Ρόδος προσέγγισε το ματς πιο συντηρητικά απέναντι σ’ έναν Κλεάνθη πιο κινητικό σε σχέση με το πρώτο μέρος, αλλά επιθετικά ακίνδυνο και στο 62’ διέγραψε κάθε πιθανότητα να «καρδιοχτυπήσει». Ο Χατζηπέτρος έβγαλε σέντρα, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν σωστά και ο Μπίσσα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Το «κερασάκι» μπήκε στο 83’ από τον Καντιμοίρη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με πλασέ, έπειτα από την κεφαλιά-πάσα του Σουλάι.
Εύκολο απόγευμα πέρασαν ο διαιτητής Αντωνάς και οι βοηθοί του Χατζημανώλης και Γιακουμάκης.

Οι συνθέσεις:
Ρόδος
Ράντζα, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικός, Κιοσέογλου (77’ Ρίκκα), Τριχάκης (84’ Λαζάρου), Μπίσσα (66’ Αλιμερκάι), Κόστα, Τσουλάκος, Γεωργίου (81’ Αμανατίδης)

Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Κορκίδας, Κρομμύδας, Χαριτάκης (70’ Σιέχ), Χατζηκυριάκος, Ζούνης, Πελέκης (41’ λ.τ. Ζούλης), Μπερετούλης, Παπακωνσταντίνου (37’ λ.τ. Καβουκλής), Μπαούρης, Βουτσινάς (55’ Αρίφης)

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους