Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Ποσειδώνας και Απόλλων Καλυθιών

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Ποσειδώνας και Απόλλων Καλυθιών

Μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις Ποσειδώνας και Απόλλων Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 139 ΦΟΡΕΣ

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στην Κάρπαθο

Η 8η αγωνιστική δεν ανέδειξε τελικά νικητή στο γήπεδο των Πηγαδίων. Ο Ποσειδώνας Καρπάθου είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη από τον Απόλλωνα Καλυθιών, αλλά έμεινε στο 1-1 και μοιράσθηκε βαθμούς και εντυπώσεις.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που σε αυτή την αναμέτρηση είχαν στη σύνθεσή τους για πρώτη φορά τον νεοαποκτηθέντα Γιάννη Αρχοντούλη, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετό αυτό. Χάθηκαν ευκαιρίες με πιο «χτυπητή» αυτή της απώλειας του πέναλτι μόλις στο 8΄ από τον Λευτέρη Δράκο.

Ο Απόλλωνας Καλυθιών κυνήγησε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην κορυφή, κι αφού ξεπέρασε τον… σκόπελο του πέναλτι, ήταν η ομάδα που προηγήθηκε στο 56΄.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει τον τελευταίο τους λόγο. Με το γκολ του παίκτη που έχασε την εσχάτη των ποινών, έφεραν το ματς στα ίσα.

Τα γκολ:
Στο 8΄ ο Λευτέρης Δράκος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά την ώρα του σουτ ανατράπηκε από τον Φωτεινή κι ο κ. Πατσιόπουλος έδειξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αντί να προηγηθεί και μάλιστα νωρίς ο Ποσειδώνας ήρθε το 0-1 στο 56΄με κοντινό πλασέ του Χατζηκοσμά .

Οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια λίγο αργότερα με την προβολή του Λευτέρη Δράκου στο 68΄, μετά από μπαλιά του Τσιαβέλη (1-1).

Αρχοντούλης, Λ. Δράκος και Μαντινάος ήταν οι καλύτεροι του Ποσειδώνα. Από τον Απόλλωνα άρεσαν οι Νικολός, Θεοδοσίου, Φλεβάρης.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Πατσιόπουλου, Μπέκα και Τσιβίτη.

Οι ομάδες:
Ποσειδών: Γαλάνης, Ζαρκαδούλας, Κούτουλο (60΄Κοντονικόλας Ι.), Σπανός Ι., Φασουλέτος, Μαντινάος, Τσιαβέλης (82΄Νασόπουλος), Αρχοντούλης, Δράκος, Σπανός Ε. (89΄Φελουζής), Χατζημανώλης.

Απόλλων: Ροδίτης, Διακουράκης (80΄Μπουχαρέμι), Νικολός, Φωτεινής (75΄Γεωργιάδης), Θεοδοσίου, Φλεβάρης, Σαββούλης, Μπαϊρακτάρης (83΄Καντιμοίρης Γ.), Πέπα (67΄Μαθιός), Χατζηκοσμάς, Χαλκιαδάκης.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου