Καινούργιο ασθενοφόρο έφθασε στη Νίσυρο

Καινούργιο ασθενοφόρο έφθασε στη Νίσυρο

Καινούργιο ασθενοφόρο έφθασε στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 168 ΦΟΡΕΣ

Στη Νίσυρο έφθασε το πρωί από την Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η Δ.Υ.ΠΕ.) το ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο που θα τεθεί στις υπηρεσίες του Περιφερειακού Ιατρείου Νισύρου. Η παροχή του ασθενοφόρου προήλθε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2014-2020 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή ένωση και εντάσσεται στην δραστηριότητα «Προμήθεια εξοπλισμού για τις δομές πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας των μικρών νησιών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου». Στόχος της δραστηριότητας είναι η αναβάθμιση των υποδομών υγείας και πρόνοιας στα νησιά της περιφέρειας.

Το νέο ασθενοφόρο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του ιατρείου Νισύρου και μαζί με το υπάρχον ασθενοφόρο θα καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του νησιού. Ο Δήμαρχος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην 2η ΔΥΠΕ.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»