Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στην WTM με επίκεντρο τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες και τον ορνιθοτουρισμό

Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στην WTM  με επίκεντρο τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες και τον ορνιθοτουρισμό

Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στην WTM με επίκεντρο τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες και τον ορνιθοτουρισμό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 219 ΦΟΡΕΣ

Πλούσιος είναι ο απολογισμός από τη συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου στην καθιερωμένη διεθνή έκθεση Τουρισμού, World Travel Market 2018, στο μοντέρνο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με στόχο την ανάδειξη του προορισμού και τη μεγαλύτερη διείσδυση στη Βρετανική αγορά, πραγματοποιήθηκαν πάνω από 20 προγραμματισμένες συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις ποιοτικές διαστάσεις της Καρπάθου και τις ειδικές μορφές Τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, στο τριήμερο μεταξύ 5-7 Νοεμβρίου 2018 η τριμελής αντιπροσωπία του Δήμου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού κ. Μιχάλη Λυτού και τη δυναμική συμμετοχή των κυρίων Νικολέτας Καζαντζίδου και Εβινας Παπαμανώλη, μελών της Επιτροπής, παρουσίασε το Τουριστικό προϊόν της Καρπάθου σε έγκριτους δημοσιογράφους, bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες έπειτα από προεργασία της εταιρείας Συμβούλων Marketing Remake.

"Ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις για νέες δράσεις που θα αναδείξουν τη γαστρονομία, τις παραδόσεις, τις περιπατητικές διαδρομές, το θαλάσσιο τουρισμό και τη φυσιολατρία του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού των Δωδεκανήσων", δήλωσε ικανοποιημένος ο κ. Λυτός μετά το πέρας των συναντήσεων που φαίνεται πως θα αρχίσουν σύντομα να αποφέρουν καρπούς.

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε να διερευνηθεί η συνεργασία με κορυφαίο Βρετανό Travel Specialist για την οργάνωση ταξιδιού εξοικείωσης του προορισμού με Τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφο επαγγελματικού μέσου ενημέρωσης.

Εντυπωσιασμένοι με την Κάρπαθο έμειναν παραγωγοί διεθνών ταξιδιωτικών τηλεοπτικών παραγωγών με θέμα το θαλάσσιο Τουρισμό, ενώ θα εξεταστεί στο επόμενο διάστημα το ενδεχόμενο οργάνωσης δημοσιογραφικής αποστολής με δημοφιλείς bloggers από Μεγάλη Βρετανία και επίκεντρο τη γαστρονομία καθώς και με ταξιδιωτικό συντάκτη που συνεργάζεται με κορυφαία μέσα όπως η Daily Telegraph.

Επιπλέον, θα αποσταλεί πληροφοριακό υλικό σε καθιερωμένο διαδικτυακό μέσο που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τη φύση και τον ορνιθοτουρισμό της Καρπάθου.

Διαβάστε ακόμη

Αφιερωμένο στην Όλυμπο της Καρπάθου το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής «Από Τόπο σε Τόπο»

Σημαντική δωρεά ιστορικού πίνακα στην κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου

Επίσκεψη του δημάρχου Καρπάθου στον υφυπουργό Γ. Παππά για την αναβάθμιση του νησιού

Προβλήματα υδροδότησης στον δήμο Καρπάθου

Σωτήρια διάσωση της Πυροσβεστικής στην Αμοωπη της Καρπάθου

Φωτιά σε εξέλιξη στον ποταμό της Αρκάσας Καρπάθου

Γίλλες: Το παλιό έθιμο που γιορτάζεται μέχρι σήμερα στο Απέρι της Καρπάθου

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε και στην Κάρπαθο η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου (φωτογραφίες)