Ρόδος: Εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο

Ρόδος: Εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο

Ρόδος: Εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Περισσότερα από όσα μέχρι στιγμής τον κάνουν απόλυτα χαρούμενο θέλει από τους παίκτες του ο Σάκης Δέδες

Ο τίτλος του κειμένου δίνει και το ακριβές στίγμα των όσων είπε στους ποδοσφαιριστές του-και απαιτεί για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους στο πρωτάθλημα-ο Σάκης Δέδες πριν από το ξεκίνημα της χθεσινής πρώτης προπόνησης της εβδομάδας, στον απόηχο της άνετης νίκης επί του Κλεάνθη.

Τα «ελάφια» έχουν βρει συνοχή και ρυθμό, αποδίδουν ολοένα και καλύτερα, ωστόσο ο-σε κάθε περίπτωση ευχαριστημένος και χαρούμενος με τα όσα βλέπει- τεχνικός τους εκτιμά πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης, η οποία θα έρθει μέσα από την αξιοποίηση της ηρεμίας που έφερε στην ομάδα το σερί των νικών, η καλή εικόνα της και η εδραίωση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ικανοποιημένη για την παρουσία των ποδοσφαιριστών είναι και η διοίκηση, η οποία θα τους επιβραβεύσει σήμερα με μπάρμπεκιου μετά το τέλος της προπόνησης στο βοηθητικό, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα πως η Ρόδος πορεύεται ως μία αγαπημένη οικογένεια.

Για πρώτη φορά πλήρης
Κενό είναι, για πρώτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, το απουσιολόγιο του Σάκη Δέδε.

Οι Αντώνης Ρίκκα, Χρήστος Αμανατίδης και Μιχάλης Μόσχος μπήκαν για τα καλά σε ρυθμούς ομάδας και εξασφάλισαν για λογαριασμό της άλλα τρία σημαντικά «όπλα».

Η προετοιμασία των πρωτοπόρων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα ξεκινάει ουσιαστικά σήμερα, καθώς την Κυριακή είχαν ρεπό, ενώ χθες, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Κλεάνθη έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση, δεδομένου πως οι πάντες υπολογίζονται και θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να προσφέρουν.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους