Διγενής: Πικρία για τη διαιτησία και προσπάθεια επιστροφής

Διγενής: Πικρία για τη διαιτησία και προσπάθεια επιστροφής

Διγενής: Πικρία για τη διαιτησία και προσπάθεια επιστροφής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Στα παράπονά τους για δύο κρίσιμες αποφάσεις του Μανώλη Παπαγιαννίδη στο ματς με τον Ηρακλή επιμένουν οι Κοσκινιάτες

Οι αποφάσεις του Μανώλη Παπαγιαννίδη στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το περασμένο Σάββατο στα Μαριτσά ήταν και χθες αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις του Διγενή.

Οι Κοσκινιάτες αισθάνονται σφοδρά αδικημένο τόσο από τον μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ τους σε τράβηγμα του Μοσκιού από τον Παφιάκη, στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όσο και για το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους στο τέλος του ματς και το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Παρά την αντίθετη άποψη του παρατηρητή διαιτησίας Βαγγέλη Κατσιδώνη, οι άνθρωποι του Διγενή παραπέμπουν στο βίντεο του αγώνα, που όπως υποστηρίζουν, επιβεβαιώνει τόσο την παράβαση στην πρώτη επίμαχη φάση, όσο και τη μη επαφή του τερματοφύλακα της ομάδας Μανωλάγκα με τον Παφιάκη στη δεύτερη. Τονίζουν δε πως ο διαιτητής βρισκόταν πολύ μακριά και ως εκ τούτου, αν είχε την παραμικρή αμφιβολία, όφειλε να αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί.

Παρά την πικρία τους πάντως, οι Κοσκινιάτες γνωρίζουν πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, πως το ματς της 8ης αγωνιστικής χάθηκε και οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά.

Στο πρόγραμμα ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Κατταβιά και το πρώτο ζητούμενο είναι η ομάδα να ηρεμήσει, να συγκεντρωθεί και ταυτόχρονα να ξεπεράσει, στο μέτρο του εφικτού, τα προβλήματα που την ταλαιπωρούν.

Ο Παύλος Τσιπιζίδης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Νικήτας Σκούμπρος από πόνους στο ισχίο, αν και εκτιμάται πως και οι δύο θα προλάβουν το σημαντικό ματς του Σαββάτου.

Στον αντίποδα, εκτός δράσης θα παραμείνει, για μία ακόμα αγωνιστική, ο Παύλος Γιουλβανίδης, όπως και οι νεαροί Ζαχαρίας και Τσίμπικας, οι οποίοι παρουσιάστηκαν σε κέντρο νεοσυλλέκτων προκειμένου να υπηρετήσουν τη θητεία τους.

Σημειώνεται, πως απουσία κατέγραψε, λόγω έκτακτου ταξιδιού, και ο… προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς, τον οποίο θα αντικαθιστά, μέχρι αύριο οπότε και αναμένεται να επιστρέφει, ο συνεργάτης του Ανδρέας Μπιλιάς.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους