Την κατάσταση στα χέρια τους  παίρνουν στον Ηρακλή Μαριτσών

Οι ανάγκες των παιδιών που δραστηριοποιούνται στις ακαδημίες του συλλόγου δεν μπορούν να περιμένουν, τα δικαιολογημένα παράπονα των γονέων τους έχουν πυκνώσει και προκειμένου να μη χάσει περισσότερο χρόνο περιμένοντας, η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

 Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες του σωματείου των Μαριτσών κατέθεσαν αίτημα στον ΔΟΠΑΡ, προκειμένου να τους χορηγηθεί κομμάτι συνθετικού τάπητα, κόλλες, καουτσούκ και τα υπόλοιπα απαραίτητα υλικά,  με σκοπό να προχωρήσουν οι ίδιοι, με την προσωπική εργασία τους και τη συνδρομή των φίλων του σωματείου, στην επισκευή του γηπέδου 5Χ5 των ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της κοινότητας.

 Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «ποιοτικό μπάλωμα», το οποίο θα καταστήσει τον χώρο στοιχειωδώς ασφαλή και λειτουργικό, μέχρι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το έργο της δημιουργίας του νέου προπονητηρίου του Ηρακλή, μέσα από την ενοποίηση του 5Χ5 και του βοηθητικού.

Ερωτηματικό ο Σκόρπος
Στη σημερινή τελευταία προπόνηση της εβδομάδας θα μάθει ο Κώστας Πάττας αν θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει, στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, τον Γιώργο Σκόρπο.

Ο έμπειρος μέσος υπέστη, στο πρόσφατο ματς με τον Διγενή, τράβηγμα στον δικέφαλο, την Τρίτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα δοκιμάσει στο ομαδικό.   Υπενθυμίζεται, πως νοκ άουτ έχουν τεθεί, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, οι Κώστας Παπακωνσταντής και Γιώργος Μπιλιάς.