Καλλιθέα: Άψογη οικοδέσποινα

Στο ρόλο της άψογης οικοδέσποινας θα κληθεί να ανταπεξέλθει η Καλλιθέα όχι μόνο την Κυριακή αλλά και αύριο ως προς τον φιλοξενούμενο Λοκρό Αταλάντης ο οποίος θα διανυκτερεύσει στο νησί μας και ζήτησε ευγενικά την παραχώρηση του γηπέδου για να κάνει μία χαλαρή προπόνηση πριν τον αγώνα. 

Όπως φαίνεται, τα αεροπορικά εισιτήρια δεν είναι «βραχνάς» μόνο για την ομάδα της Ρόδου αλλά και για τις μετακινούμενες καθώς αναγκάζονται να έρθουν ακτοπλοϊκώς. Φυσικά, στην περίπτωση της Καλλιθέας θα υποστεί αυτή την ταλαιπωρία άλλες δέκα φορές εν αντιθέσει με τις φιλοξενούμενες που θα το υποστούν μόλις μία. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Λοκρός αναχωρεί σήμερα από τον Πειραιά και θα φθάσει αύριο στη Ρόδο. Θα κάνει μία προπόνηση σε ήπιους ρυθμούς το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυθιών και την Κυριακή θα παίξει στις 13.00’  προκειμένου να προλάβει το δρομολόγιο της επιστροφής. 

Όσον αφορά στην ομάδα του νησιού μας, περιμένει το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της αλλά ουσιαστικά το πρώτο στο «σπίτι» της, καθώς είχε παίξει με την ΚΑΠ στο Βενετόκλειο, κι ευελπιστεί να φτάσει στη δεύτερη επιτυχία της στη Γ’ εθνική.

Η αποστολή της είναι εκ προοιμίου δύσκολη ωστόσο της έχουν προκύψει και αγωνιστικά προβλήματα που δυσχεραίνουν περαιτέρω την προσπάθειά της. 

Ο Άρης Γυφτάκης αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στη μέση του κι είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής ενώ υψηλό πυρετό έχει παρουσιάσει και ο νεαρός Τσακίρης. 

Οι παίκτες που θα έχει εν τέλει στη διάθεσή του ο Χρήστος Μπίλιας θα χρειαστεί να δώσουν το κάτι παραπάνω όχι απλώς για να υπερκεράσουν το εμπόδιο του δυνατού Λοκρού αλλά και για να καλύψουν τυχόν κενά στην τελική τους σύνθεση.