Το Περιφερειακό του τζούντο στη Ρόδο το 2019

Το Περιφερειακό του τζούντο στη Ρόδο το 2019

Το Περιφερειακό του τζούντο στη Ρόδο το 2019

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 267 ΦΟΡΕΣ

Η Φλόγα θα κάνει τις κατάλληλες κινήσεις για τη διοργάνωση των σημαντικών αγώνων με συλλόγους του Νοτίου Αιγαίου τη νέα περίοδο

Μια από τις διοργανώσεις συνδεδεμένη με το τοπικό τζούντο θα διεξαχθεί και το 2019 στο νησί μας μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις της Φλόγας Ρόδου.

Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νοτίου Αιγαίου δίνει μια σημαντική ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες από τα Δωδεκάνησα και όχι μόνο για όσο γίνεται πιο έντονη παρουσία, κι έτσι είναι μέσα στις προτεραιότητες όσον αφορά το σχεδιασμό τη νέα περίοδο.

Τα προηγούμενα χρόνια αυτοί οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς από τους συλλόγους τζούντο και είχαν φυσικά αναπτυξιακό χαρακτήρα αφού περιελάμβαναν στο πρόγραμμά τους συναντήσεις για όλες τις μικρές κατηγορίες ώστε ακόμα και τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο τζούντο να πάρουν μια «γεύση» από το συναγωνισμό, έστω και σ’ αυτό το επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως η Ρόδος έχει καταθέσει την υποψηφιότητά της για το Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων το 2020 και απ’ ό, τι δείχνουν τα πράγματα, τελικώς θα το φιλοξενήσει. Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως το νησί μας πια θα έχει τις ευκαιρίες ν’ αποδείξει την αγάπη του για το άθλημα, το οποίο αναπτύσσουν οι Ζυγός, Φλόγα και τώρα τελευταία και ο Αγήνορας.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους