Γυναικείο Μπάσκετ: Ντέρμπι στην Ιαλυσό

Γυναικείο Μπάσκετ: Ντέρμπι στην Ιαλυσό

Γυναικείο Μπάσκετ: Ντέρμπι στην Ιαλυσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Ο ΓΑΣ υποδέχεται στις 14.15’ τον Ιπποκράτη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος γυναικών. Αναβολή στο ματς της Καλύμνου

Στο κλειστό γυμναστήριο της Ιαλυσού θα φιλοξενηθεί σήμερα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι του διημέρου και αφορά στο πρωτάθλημα γυναικών, όπου ο Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Ιπποκράτη.

Πρόκειται για το ζευγάρι του περσινού τελικού του φάιναλ φορ, με τις «ερυθροκίτρινες» να επικρατούν και να φτάνουν στην κατάκτηση του τίτλου. Βέβαια, στα μπαράζ του Ιουνίου για την άνοδο στην Α2 γυναικών, η ομάδα της Κω ήταν εκείνη που τελικά εκπροσώπησε το δωδεκανησιακό μπάσκετ αφού ο Ιάλυσος παραιτήθηκε της συμμετοχής του.

Έκτοτε, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα κυρίως στον Ιπποκράτη ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι, θέτοντας εξ αρχής ως στόχο της φετινής σεζόν το πρωτάθλημα και την άνοδο. Στην πρεμιέρα εξέτισε το ρεπό του και σήμερα κάνει ντεμπούτο, με τον Ιάλυσο να θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στην τέντα.

Αναβολή στην Κάλυμνο
Εξάλλου αναβλήθηκε το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στην ΕΑΚΑ και τον Διαγόρα εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν την ευρύτερη περιοχή μας. Οι «κυανέρυθρες» επρόκειτο να ταξιδέψουν από χθες στην Κάλυμνο ωστόσο το δρομολόγιο του καταμαράν ακυρώθηκε και ο Διαγόρας έμεινε στη Ρόδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αναβληθείσα αναμέτρηση θα πρέπει να οριστεί πριν τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για λόγους ισονομίας.

Το σημερινό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής:
• Ιαλυσός (14.15’) Ιάλυσος – Ιπποκράτης
Διαιτητές: Φάκαρος, Αρνάς
ΕΑΚΑ – Διαγόρας αναβολή
Ρεπό: Κολοσσός.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!