Η Ένωση Ροδίων Αθηνών - Πειραιώς γιόρτασε τη μνήμη του Κωνσταντίνου του Υδραίου

Η Ένωση Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς γιόρτασε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 την μνήμη του Νεομάρτυρα Αγίου Κωνσταντίνου του Υδραίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά, σε Αρχιερατική συΛλειτουργία με τον Υδραϊκό Σύνδεσμο, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης κ. Εφραίμ.

Στην δοξολογία παραβρέθηκαν ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ι. Τραγάκης, οι βουλευτές Πειραιά κ. Ελένη Σταματάκη και Κώστας Κατσαφάδος, ο πρ. Βουλευτής Πειραιά κ. Παν. Μελλάς, ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο πρ. Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Σπ. Σπυρίδων, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών-Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τα Δ.Σ. του Υδραϊκού Συνδέσμου και της Ένωσης Ροδίων και φίλοι των δύο Σωματείων.

 

 

Ακολούθησε η λιτάνευση της εικόνας του Πολιούχου της Ρόδου , αυτή τη φορά εσωτερικά του ναού, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Εν συνεχεία προσφέρθηκε καφές στο Ξενοδοχείο SAVOY. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Κουκουδάκης, ο πρόεδρος του Δικτύου Μικρών Νησιών κ. Κεχαγιόγολου και η Πρόεδρος της Ένωσης Ροδίων Αθηνών-Πειραιώς κ. Μαρία Κορδίνα.

Η Ένωση Ροδίων Αθηνών - Πειραιώς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στα μέλη της και τους φίλους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και ιδιαίτερα την Μαίρη Πέπα και την Σαχίνη Δικαία με τις παραδοσιακές φορεσιές και τον Σαχίνη Άγγελο με την σημαία της Ένωσης.