Τα βραβεία του συλλόγου Συμαίων ο «Πανορμίτης»

Ο Κοινωνικός Σύλλογος Συμαίων ο “ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ “ τιμώντας τη μνήμη επιφανών Συμαίων, απονέμει το έτος 2018

1. “ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ”
α. Βραβείο στη μνήμη Δημοσθένη ΧΑΒΙΑΡΑ:
Για συγγραφείς Ιστορικών, Λαογραφικών, Γλωσσολογικών και άλλων έργων, τα οποία αναφέρονται στην Ιστορία και τον Πολιτισμό των Δωδεκανήσων (συνολικά ή ενός νησιού) και

β. Βραβείο στη μνήμη Κώστα ΒΑΛΣΑΜΗ:
Για λογοτέχνες (ποιητές, πεζογράφους, θεατρικούς συγγραφείς κ.λ.π) και για καλλιτέχνες (γλύπτες, ζωγράφους, μουσικούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες-φωτογράφους κλ.π), με έργο σχετιζόμενο, κατά προτίμηση, με τα Δωδεκάνησα, που εκδόθηκαν εντός της τελευταίας τριετίας. Οι βραβευόμενοι και στις δυό περιπτώσεις πρέπει να έχουν Δωδεκανησιακή καταγωγή.

Για το έτος 2018 το βραβείο αυτό θα δοθεί σε λογοτέχνη.

ΤΟ ΣΥΜΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:

Βραβείο στη μνήμη του Καθηγητή Σωτήρη ΑΓΑΠΗΤΙΔΗ. ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. Με το βραβείο αυτό θα επιβραβεύονται επιστημονικά, λογοτεχνικά ή καλλιτεχνικά έργα Συμαίων, που να σχετίζονται με τη Σύμη και που εκδόθηκαν εντός της τελευταίας πενταετίας.

“ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – ΕΠΑΘΛΟ στη μνήμη του Ιατρού Νικήτα ΑΓΑΠΗΤΙΔΗ”

Από χορηγία της οικογένειάς του για νεοεισερχόμενο Συμαίο φοιτητή ή φοιτήτρια με την καλύτερη επίδοση σε Ιατρική, κατά προτίμηση Σχολή, ή άλλη υγειονομικού τομέα, Πανεπιστημιακού επιπέδου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις των υποψηφιοτήτων τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου (οδός Κολοκοτρώνη 82, Τ.Κ 185 35) αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 2104123968 και 6942418797), πρωινές ώρες 10.00 -13.00, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.