Ευκαιρία στους νεαρούς της Ρόδου δίνει ο Σάκης Δέδες

Ευκαιρία στους νεαρούς της Ρόδου δίνει ο Σάκης Δέδες

Ευκαιρία στους νεαρούς της Ρόδου δίνει ο Σάκης Δέδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 276 ΦΟΡΕΣ

Τουλάχιστον δέκα εξ αυτών θα λάβουν μέρος στο σημερινό παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο. Από τους Ρίκκα, Αμανατίδη και Μόσχο θα ξεκινάει η ενδεκάδα των «ελαφιών»

Μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να ελέγξει την εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας, αλλά και να βοηθήσει τους μέχρι πρότινος τραυματίες Αντώνη Ρίκκα, Χρήστο Αμανατίδη και Μιχάλη Μόσχο να μπουν και με τα… δύο πόδια στο κλίμα των επίσημων αγώνων και να βρουν ρυθμό, δίνει στον Σάκη Δέδε το παιχνίδι που θα δώσει σήμερα η Ρόδος με τον Άγιο Γεώργιο στο Δημοτικό Στάδιο, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Η απόφαση του έμπειρου τεχνικού να ξεκουραστούν τουλάχιστον οκτώ βασικοί, που έχουν τραβήξει το μεγαλύτερο «κουπί» από το ξεκίνημα της σεζόν, είναι δεδομένη και ο ίδιος ελπίζει πως τα τουλάχιστον δέκα νέα παιδιά που θα χρησιμοποιηθούν σήμερα όχι μόνο θα οδηγήσουν τα «ελάφια» στην πρόκριση, αλλά και με τη συνολική παρουσία τους θα στείλουν το μήνυμα πως στην πραγματικότητα, το ρόστερ των «ετοιμοπόλεμων» είναι μεγαλύτερο.

Τα υπόλοιπα «ελάφια» θα επιστρέψουν στο γήπεδο αύριο προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Διγενή. Ο μόνος που θα το χάσει είναι ο στρατευμένος Γκέστι Σουλάι.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!