Για την πρόκριση ο Ιάλυσος στην Παστίδα !

Για την πρόκριση  ο Ιάλυσος στην Παστίδα !

Για την πρόκριση ο Ιάλυσος στην Παστίδα !

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 191 ΦΟΡΕΣ

Μέρα Κυπέλλου η σημερινή για τον Ιάλυσο που αντιμετωπίζει στις 14.30 τον Αστέρα

Ημέρα Κυπέλλου η σημερινή για τον Ιάλυσο. Η 2η φάση ολοκληρώνεται ,με τους “ερυθροκίτρινους” να αγωνίζονται στην Παστίδα στις 14.30 σήμερα το απόγευμα, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Αστέρα ο οποίος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.

Φυσικά στόχος των παικτών του Θανάση Τερζή, είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν την νίκη-πρόκριση που θα φέρει τον Ιάλυσο στην 3η φάση του θεσμού στο νομό μας. Ο κόουτς του Ιάλυσου, δεν θα ρισκάρει σήμερα ενόψει του αγώνα της Κυριακής στα Βραχνέϊκα για το πρωτάθλημα. Εκείνος απλά θα κρίνει, ποιους θα χρησιμοποιήσει και σε ποιους θα δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να δει σε ποια κατάσταση είναι όλοι οι παίκτες του και σε ποιους μπορεί να υπολογίζει στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό πρόβλημα για τον Θανάση Τερζή, είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Σταυλά η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη για τον αγώνα του πρωταθλήματος στην Αμαλιάδα, όπως φάνηκε και στην χθεσινή τελευταία προπόνηση πριν το ματς του Κυπέλλου που έγινε στο Ενωσιακό..

Ο κόουτς του Ιάλυσου για τον σημερινό αγώνα Κυπέλλου, θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του και θα χρησιμοποιήσει τους έντεκα κατά το δοκούν.
Ενδέχεται πάντως να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους νεαρούς του παίκτες, οι οποίοι πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα όποτε τους έχει ζητηθεί να ανταπεξέλθουν.

Διαβάστε ακόμη

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς