Γ' Εθνική: Έχουν αγώνα οι Κυρίτσης και Δημαράκης

Γ' Εθνική: Έχουν αγώνα οι Κυρίτσης και Δημαράκης

Γ' Εθνική: Έχουν αγώνα οι Κυρίτσης και Δημαράκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 121 ΦΟΡΕΣ

Το Ασπρόπυργος-Ερμιονίδα και Χαλκίδα-Πανθηραϊκός θα διευθύνουν οι δύο Δωδεκανήσιοι διαιτητές

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής στον 6ο Ομιλο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα:
-Το Σάββατο στις 12.45 τον αγώνα του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Διαγόρα, θα διευθύνουν οι Μιχάλης Ματσούκας , Νικόλαος Τσιλίκας, Παναγιώτης Βασιλόπουλος από τον Σύνδεσμο της Αιτωλοακαρνανίας

-Την Κυριακή στα Βραχνεϊκα, το ματς του εκεί τοπικού Διαγόρα με τον πρωτοπόρο Ιάλυσο, θα σφυρίξουν οι Μεσσήνιοι, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Κώστας Αδαμόπουλος, και Μάριος Καρβούνης.

-Το παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Κρεμαστής, ανάμεσα στον Φοίβο και τον Παμβουπρασιακο, θα διαιτητεύσουν οι Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης), Αργύρης Νταβέλας (Μακεδονίας) και Νίκος Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου όμως, υπάρχει και Δωδεκανησιακή εκπροσώπηση . Ήτοι:
Το παιχνίδι του 7ου Ομίλου ανάμεσα στην Χαλκίδα και τον Πανθηραϊκό, θα διαιτητεύσει ο Νίκος Δημαράκης ο οποίος θα έχει βοηθούς του τους Νίκο Τσαλίκογλου και Κώστα Κακάνη από την Ανατολική Αττική.

Στον αγώνα του Ασπρόπυργου με την Ερμιονίδα για τον 8ο Ομιλο, διαιτητής θα είναι ο Μανώλης Κυρίτσης, με βοηθούς τους κ.κ. Τιμολέοντα Γεωργακόπουλο και Δημήτρη Παγουρτζή από τον Σύνδεσμο του Πειραιά.

Τέλος ο Αλέξανδρος Σπάρταλης θα είναι δεύτερος βοηθός του Αθηναίου Σπύρου Νικολάου στον αγώνα του Ιωνικού με τα Αμπελάκια για τον 5ο Ομιλο. Πρώτος βοηθός θα είναι ο Αναστάσιος Σοφιάς από την Ανατολική Αττική.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!