10GR: Το νέο all day wine bar στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στη Ρόδο

10GR: Το νέο all day wine bar στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στη Ρόδο

10GR: Το νέο all day wine bar στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5816 ΦΟΡΕΣ

Άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του για το κοινό το νέο wine bar στην καρδιά της Παλιάς Πόλης, έχοντας ήδη αποκτήσει θαμώνες.

Ο λόγος για το 10GR, που βρίσκεται στην οδό Αγισάνδρου, και είναι καθημερινά ανοιχτό από νωρίς το πρωί προσφέροντας καφέ και πρωινό, ενώ το βράδυ, μετατρέπεται σε ένα wine bar με δεκάδες ετικέτες ελληνικών κρασιών.

Στεγασμένο σε ένα κτήριο της Μεσαιωνικής μας πόλης, έχει διατηρήσει πολλά στοιχεία του χώρου ανέπαφα, ενώ διακρίνεται για τον προσεγμένο και luxury χώρο του που αγαπά το minimal style. Με ήχους lounge, funky και jazz μουσικής, το 10GR wine bar αποτελεί ίσως το καλύτερο new entry bar στο νησί μας.

Διαθέτει μια ενημερωμένη wine list με δεκάδες επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα με τις περισσότερες από αυτές να σερβίρονται και σε ποτήρι. Γευστικές προτάσεις αποκλειστικά με ελληνικές πρώτες ύλες συνδυάζουν ιδανικά την επιλογή σας. Ανάμεσά τους θα ξεχωρίσετε μια σειρά από ελληνικά τυροκομικά και αλλαντικά προϊόντα, υψηλών προδιαγραφών, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα ελληνικά delicatessen που στα χέρια του Σεφ του μαγαζιού μετουσιώνονται σε γαστριμαργικές εμπειρίες.

Διαφορετικά στυλ κρασιών, ποικιλίες σταφυλιών που χαρακτηρίζουν τις περιοχές παραγωγής τους και τις έχουν κάνει διάσημες φιλοξενούνται στην κάβα του μαγαζιού. Ένας από τους στόχους του wine bar είναι να δώσουν στους πελάτες τους, τη δυνατότητα να επιλέξουν το κρασί που τους ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, είτε επιλέγοντας ποτήρι είτε μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη φιαλών.

Το 10GR αναμένεται να μετατραπεί στο νέο στέκι του χειμώνα, για τους λάτρεις του καλού κρασιού και όχι μόνο, ενώ στον χώρο του αυτή την περίοδο φιλοξενεί την έκθεση της Ροδίτισσας καλλιτέχνιδας Ειρήνης Βαζούκου με τίτλο Roots II που θα διαρκέσει έως 8 Ιανουαρίου.

Το wine bar στεγάζεται στον χώρο του hotel10, μιας μικρής, αλλά πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας. Δέκα θόλοι της οθωμανικής περιόδου που εδράζονται στην κορυφή μεγαλύτερων ιπποτικών θόλων μετουσιώθηκαν σε δέκα μικρά, σαγηνευτικά και άνετα δωμάτια που παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Δέκα σπουδαίοι Έλληνες και Ελληνίδες που έγιναν μύθοι και με το σπουδαίο έργο τους χάραξαν την πολιτιστική διαδρομή των νεότερων Ελλήνων, «φιλοξενούνται» στα δέκα δωμάτια του τουριστικού καταλύματος.

Το 10GR μας κέρδισε ήδη, με τον ζεστό φιλόξενο χώρο του, και την ποιότητά του, σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις.

10GR

Πολυδώρου 16 & Αγισάνδρου 9

Παλιά Πόλη

τηλ 2241020910

f: 10GR Hotel & Wine Bar

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!