Ας γίνει επιτέλους το Ροδίνι αυτό που ονειρεύομαστε

Ας γίνει επιτέλους το Ροδίνι αυτό που ονειρεύομαστε

Ας γίνει επιτέλους το Ροδίνι αυτό που ονειρεύομαστε

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 576 ΦΟΡΕΣ

Την απογοήτευσή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το πάρκο του Ροδινιού εκφράζει συμπολίτης μας προς τη «Ροδιακή», μετά από μία βόλτα που έκανε εκεί το πρωί της Κυριακής.

Όπως αναφέρει, εκτός του ότι είναι γνωστή σε όλους η εγκατάλειψη του ιστορικού πάρκου τα προηγούμενα χρόνια, διαπίστωσε και την παραβίαση της μεταλλικής εισόδου του μοναδικού τάφου των Πτολεμαίων που ήταν προστατευόμενος και που πλέον γίνεται βορά σε παραβατικούς που συχνάζουν εκεί.

Μερικές δεκάδες μέτρα πιο κάτω-συνεχίζει ο συμπολίτης μας-το…ντεκόρ συμπληρώνουν ξεχαρβαλωμένοι καναπέδες, πεταμένοι δίπλα στο ιστορικό μνημείο της πόλης, που είναι επισκέψιμο από τους τουρίστες.

Και μπορεί κάποιοι να μην επιδεικνύουν ευαισθησία για τον ιστορικό πλούτο του νησιού μας, όμως-αναρωτιέται-μήπως θα έπρεπε να προβληματιστούν για την παραβίαση της εισόδου του υδραγωγείου της ΔΕΥΑΡ που βρίσκεται ακριβώς μπροστά στο μνημείο και όπου υπάρχουν διασκορπισμένες χρησιμοποιημένες σύριγγες και άλλα παρεμφερή, μια και έχει να κάνει με την υγεία των πολιτών;

Σημ. Ας ελπίσουμε το ότι μεγάλο έργο της ανάδειξης του ιστορικού πάρκου που ξεκίνησε θα του ξαναδώσει την παλιά του αίγλη και θα διασφαλίσει αυτό το σημαντικό κομμάτι του ιστορικού μας πλούτου…

Διαβάστε ακόμη

Η γενική συνέλευση της F.E.V.R. (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Θυμάτων Τροχαίων) θα διεξαχθεί στη Ρόδο στις 26-28 Απριλίου 2024

Α. Κολιάδης: Ευθύνη της ΕΤΑΔ τα αυθαίρετα σε αιγιαλό και παραλία

Ξεπέρασε τις 114.000 εγγραφές η επιστολική ψήφος

Τη νότια Ρόδο επισκέφθηκε το σαββατοκύριακο ο Πύρρος Δήμας

Η προσφορά του συλλόγου «Αγία Μαρίνα»

Οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στη Ρόδο μας όπως της αρμόζει

Την Τρίτη στη Ρόδο ο Στεφανος Κασσελάκης

Δράση «Προμηθεύς» από τις Ένοπλες Δυνάμεις σε Ανάφη, Αμοργό και Αστυπάλαια