Γ. Χατζημάρκος: Θα απαντάμε λέγοντας πάντα την αλήθεια

«Εμείς θα απαντάμε λέγοντας πάντα την αλήθεια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος σε συνέντευξη τύπου, κάνοντας χτες αναφορά στην τελευταία επεισοδιακή συνεδρίαση του περιφερειακού κατά την οποία συζητήθηκε το θέμα του διαγωνισμού για τα φωτιστικά led.

Ο περιφερειάρχης έκανε λόγο για οργανωμένη συκοφάντηση κατά της περιφερειακής αρχής προσθέτοντας ότι έχει συγκροτηθεί μέτωπο που διακινεί μόνο ψέμα και λάσπη.

Ειδικότερα επί του θέματος δήλωσε σε συνέντευξη τύπου τα εξής: «Οι καταγγέλλοντες στο περιφερειακό συμβούλιο δεν είχαν να πουν τίποτα ούτε καν να ψελλίσουν κάτι, λυπάμαι πολύ για το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου όπως επίσης και για το πώς αποφάσισαν ορισμένοι να πολιτεύονται.

Στις προκλήσεις και στη λάσπη απαντάμε, στην κακοήθεια και την εμπάθεια απαντάμε όπως επίσης και την οργανωμένη συκοφάντηση. Είναι ένα μέτωπο κατασυκοφάντησης της περιφερειακής αρχής οργανωμένο και συντονισμένο που διακινεί μόνο ψέμα και λάσπη.

Εμείς θα απαντάμε λέγοντας πάντα την αλήθεια. Το διαγωνιστικό μοντέλο είναι ένα εθνικό μοντέλο, εκατοντάδες το εφαρμόζουν καθώς το έχει αποφασίσει το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών με το ΚΑΠΕ.

Έχεις ως κριτήριο την ενεργειακή απόδοση, και ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν έχει προσβληθεί ακόμα, αλλά είμαι βέβαιος ότι το μένος αυτών που συνιστούν τους διώκτες μας θα φτάσει παντού. Εμείς θα προχωρήσουμε όπως προχωρήσαμε και στο φράγμα το 2017».