Απόλλων Καλυθιών: Τέλος η ξεκούραση, ώρα για δράση

Αναγκαστικό ρεπό είχε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, καθώς διεξήχθησαν τα εξ αναβολής παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής.

Ήταν βέβαια και μια καλή ευκαιρία να πάρουν ανάσες οι παίκτες του Κώστα Καμπούρη, που επιστρέφουν στη δράση με την εντός έδρας αναμέτρηση, κόντρα στον ΑΕΡΑ. Οι «κυανοκίτρινοι» μετά τις νίκες επί ΔΙ.Α (3-1) εντός και Κλεόβουλου (2-3) εκτός, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και ταυτόχρονα να διατηρηθούν κοντά στην κορυφή.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Κίτσου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας, ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη φυσική κατάσταση και να μπει σιγά σιγά στην ομάδα.

Την προηγούμενη Παρασκευή δόθηκε φιλικό παιχνίδι με τη Χάλκη, προπονητικού χαρακτήρα, ενώ το Σαββατοκύριακο υπήρχε ξεκούραση. Από προχθές το πρόγραμμα ξεκίνησε με προπόνηση φυσικής κατάστασης, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα τουΣαββάτου θα ολοκληρωθεί αύριο.

Συλλυπητήριο για Σπανό
Η ομάδα Παλαιμάχων του Απόλλωνα Καλυθιων, εκφράζουν τα ειλικρηνή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σταμάτη Σπανού, για τον ξαφνικό θάνατο του αφερφού του, Γιώργου.