Επιχείρηση ανασύνταξη στον Αστέρα Παστίδας

Ο Αστέρας Παστίδας εξακολουθεί να έχει σαν στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Β΄Ομιλο της Β΄Κατηγορίας. Ωστόσο έχει χάσει σημαντικό βαθμολογικό έδαφος.

Ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι  στο Καρακόνερο, χάθηκε πέναλτι και πολλές ευκαιρίες από τους παίκτες των «κυανόλευκων».

Σε αυτό το θέμα φυσικά, δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση ο προπονητής. Παρόλα αυτά ο Χρυσόστομος Χάσταλης, έθεσε μετά τον αγώνα με τον Πολύστρατο, την παραίτηση του στην διάθεση της Διοίκησης.

Το ΔΣ του Αστέρα δεν την έκανε δεκτή κι ο κόουτς της ομάδας συνεχίζει την δουλειά του στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Μάλιστα χθες ο πρόεδρος Μιχάλης Λιαμής και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πήγαν στα αποδυτήρια και μίλησαν στους παίκτες θέλοντας με αυτή τους την προσπάθεια, να τονώσουν το ηθικό όλων, λέγοντας τους πως είναι νωρίς ακόμα, τίποτα δεν χάθηκε και θα πρέπει να ενταθεί ακόμα περισσότερο η προσπάθεια για να φτάσει η ομάδα στον στόχο της.

Ο Αστέρας θα επιδιώξει επάνοδο στις νίκες από την ερχόμενη 8η αγωνιστική, κατά την οποία υποδέχεται στο γήπεδο της Παστίδας την Ασπίδα Σαλάκου.

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα που είναι η απουσία του Γιώργου Παυλίδη ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία έχει υποβληθεί.

Η απουσία επίσης  του Νίκου Μοσχή ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, αλλά και αυτήν  του Χρήστου Αυγενικού ο οποίος υπέστη τράβηγμα.