Ο Αντώνης Πατρός ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανορμίτου

Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Πανορμίτου Σύμης αναλαμβάνει ο αρχιμανδρίτης Αντώνιος Πατρός. Η ενθρόνιση του νέου ηγουμένου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου.

Ο αρχιμανδρίτης Αντώνης Πατρός, εκτελεί χρέη ηγουμένου από τον περασμένο Μάιο, οπότε και παραιτήθηκε ο ηγουμενεύων της Μονής Ιερόθεος Κοενάκης, επικαλούμενος λόγους υγείας και ζήτησε να παραμείνει στο μοναστήρι ως ιερέας, αίτημα που έγινε δεκτό.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου αναφέρει τα εξής:
«Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών, ότι την 8ην τρ. μ. Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατον κατά την διάρκειαν της Θείας Λειτουργίας και περί ώρα 10ην πρωινήν εν τω Καθολικώ της Ιεράς Μονής Ταξιάρχου Μιχαήλ του Πανορμίτου, θα τελεσθή, συμφώνως τη τάξει της Μητρός ημών Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, ως και των προβλεπομένων υπό των διατάξεων του Κανονισμού Λειτουργίας και Διοικήσεως της ως άνω Ιεράς Μονής, η Ενθρόνισις του Ηγουμένου αυτής, Πανοσ. Αρχιμανδρίτου π. Αντωνίου Πατρού.

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήση το παραδοσιακό κέρασμα εις το Αρχονταρίκι της Ι. Μονής και εν συνεχεία εορταστική τράπεζα».