Αναγέννηση Έμπωνας: Δεν τη ζαλίζει  η κορυφή

Αν και νεοφώτιστη στη Β΄κατηγορία, μέχρι στιγμής πραγματοποιηθεί πορεία πρωταθλητισμού. Η Αναγέννηση Έμπωνας οδηγεί την… κούρσα στο Β’ όμιλο, έχοντας μάλιστα αποσπασθεί 3 βαθμούς από τον Ευκλή και 4 από τον Αστέρα Π.

Στις εφτά πρώτες αγωνιστικές έχει σημειώσει έξι νίκες και μια ισοπαλία εντός έδρας με τον Ευκλή. Φαίνεται πως η κορυφή δεν «ζαλίζει» τους παίκτες του Φιλήμονα Μιχαλάκη, αν και πρώτος στόχος της  ομάδας στην αρχή της περιόδου, ήταν η δημιουργία ενός συνόλου που θα επιδίωκε να παίξει καλό ποδόσφαιρο κι από εκεί και πέρα ό,τι προέκυπτε.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να τα καταφέρνουν περίφημα και χωρίς να έχουν δυσκολευθεί ιδιαίτερα. Σ’ αυτό έχει βοηθήσει και ο τεχνικός τους, που δεν τους αφήνει να πάρουν τα… μυαλά τους αέρα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τόσο μεταξύ παικτών – τεχνικής ηγεσίας, όσο και με διοίκηση και φιλάθλους.

Στο πλαίσιο του όλου αυτού χαρούμενου περιβάλλοντος, η διοίκηση μετά το νικηφόρο (3-0) αγώνα απέναντι στον Άγιο Ισίδωρο το προηγούμενο Σάββατο παρέθεσε στους παίκτες δείπνο σε εστιατόριο του  Έμπωνα.
Πλέον ο Φιλήμονας Μιχαλάκης προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής που είναι στ’ Αφάντου με την Αθλέτικο.

Ωστόσο οι προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα, με ένα «θεσμό» που έχει καθιερωθεί φέτος στην Αναγέννηση.

Κάθε μήνα πραγματοποιείται «οικογενειακό διπλό», χωρίς περιορισμούς με τους παίκτες τον προπονητή και όσους παράγοντες θέλουν, να χωρίζονται σε δύο ομάδες. Στο τέλος του παιχιδιού όλοι τους συνεισφέρουν οικονομικά και μαζεύεται ένα χρηματικό ποσό το οποίο παραδίδεται για φιλανθρωπικό σκοπό. Κάτι τέτοιο λοιπόν έγινε και τη Δευτέρα στο γήπεδο Απολλώνων.

Αγωνιστικά τώρα η ομάδα έχει μόνο δύο προβλήματα.

Ο Γιάννης Κωνσταντάκης θα ενσωματωθεί στην ομάδα σε δύο περίπου εβδομάδες, καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση, ενώ ο Στέργος Χατζηγιαννάκης που ήταν τραυματίας έχει σημεντικές ελπίδες να είναι έτοιμος για το παιχνίδι στ’ Αφάντου.