Στη Ρόδο η Γενική Συνέλευση  της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας

Πάνω από 200 άτομα αναμένεται να φιλοξενηθούν στη Ρόδο τον ερχόμενο Απρίλιο, στο πλαίσιο διεξαγωγής στο νησί μας της γενικής συνέλευσης της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδας.

Πρόκειται για τους αντιπροσώπους των επιμελητηρίων στην ΚΕΕΕ μαζί με τους συνοδούς τους, που θα βρεθούν στο νησί μας για να παραστούν στις εργασίες της συνέλευσης, και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο.

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε, η γ.σ. που θα γίνει μία εβδομάδα πριν το Πάσχα στη Ρόδο, θα ενταχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, γεγονός για το οποίο άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες.

Μάλιστα το θέμα διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης θα συζητηθεί σήμερα το βράδυ στη συνεδρίαση του δ.σ. του επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, για να δοθεί και η έγκριση στα οργανωτικά ζητήματα που απαιτούνται.

Παράλληλα θα γίνει συζήτηση και για την έρευνα που διεξήγαγε ο σύλλογος διευθυντών ξενοδοχείων Ρόδου, στους επισκέπτες του νησιού την τουριστική περίοδο και η οποία θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα το βράδυ στο επιμελητήριο ώστε να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για τη βελτίωση της στρατηγικής μας με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση των τουριστών.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:
1. Ενημέρωση Προέδρου.
2. Έγκριση Προϋπολογισμού Επιμελητηρίου έτους 2019.
3. Διοργάνωση Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Ρόδο.
4. Οικονομική ενίσχυση Σωματείων Δωδεκανήσου.
5. Έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών 2018 – Ρόδος (εισηγητής Γεώργιος Ματσίγκος, Πρόεδρος Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου).
6. Συνδρομές αλυσίδων καταστημάτων με έδρα εκτός Νομού Δωδεκανήσου.