ΓΣ Διαγόρας: «Ραντεβού του χρόνου»

Η επιτυχία της εκδήλωσης της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Διαγόρα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ήρθε ως απόρροια καλής συνεργασίας μεταξύ όσων συνέδραμαν για την υλοποίηση του event και τους οποίους ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά.

«Το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί από καρδιάς τους κάτωθι συντελεστές, ανθρώπους και χορηγούς, οι οποίοι έβαλαν, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, ένα λιθαράκι για τα χαμόγελα παιδιών και μαθητών των ειδικών σχολείων Ρόδου, που συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το μεγάλο χορηγό μας «Everest Αφοί Φράγκου Α.Ε.», για την εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά τους στο συλλεκτικό μπλουζάκι, έμπνευση και υλοποίηση από αθλήτριες του Γ.Σ. Διαγόρας.

Επιπλέον ευχαριστούμε:

Τους αθλητές καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, για την παρουσία τους και τη διάδρασή τους στις αθλοπαιδιές με τα παιδιά.

Το αρτοποιείο «Τσαλμίδης» και προσωπικά τον ιδιοκτήτη, κ. Παύλο, για τη μεγάλη του προσφορά στον μπουφέ που διατέθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο.

Την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός Α.Ε., η οποία γι’ άλλη μια φορά δείχνει την ευαισθησία της και τη στήριξή της σε τοπικές, και όχι μόνο, κοινωνικές δράσεις.

Την Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και ιδιαίτερα τον καθηγητή κ. Κοτίνη Γεώργιο και τους φοιτητές, για τη διάθεση χώρου και την παραγωγή αρτοπαρασκευασμάτων με το λογότυπο της εκδήλωσης, καθώς και για την οικονομική συνεισφορά.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου για την κινητοποίηση, την ευαισθητοποίηση και την οικονομική ενίσχυση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ στο ζαχαροπλαστείο «Στάνη», στην κοινότητα Ρόδου και Σύρου για τη συγκέντρωση αρτοπαρασκευασμάτων, και όχι μόνο, για την εκδήλωση, στον Στέφανο Λινάρδο και το «Atlas specific training», για την παραχώρηση αθλητικού υλικού προς αξιοποίηση για τις δραστηριότητες, στη φωτογράφο της εκδήλωσης και αθλήτρια του συλλόγου μας, Αστεριάννα Αρβανίτη, καθώς και στον ηχολήπτη μας, κ. Μιχάλη Παπαδημητρίου.

Τη Γραμματεία του ιστορικού μας Γ.Σ. Διαγόρας και ιδιαίτερα, την κ. Κωνσταντίνα Γεωργαλλή, για την ένθερμη στήριξή της.

Τέλος, ευχαριστούμε την επιχείρηση «Χατζησταμάτης», την επιχείρηση «Επιγραφές Εκτυπώσεις- Αντώνης Αττιτής» και το τυπογραφείο «University Press», για τις εκπτωτικές τιμές που προσέφεραν.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που αγκαλιάσατε και στηρίξατε αυτήν την εκδήλωση, την οποία επιθυμούμε κι ευχόμαστε να γίνει θεσμός. Ευχαριστούμε όλους εσάς που με τις πράξεις σας προσφέρατε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πλήθος παιδιών που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο. Ευχαριστούμε όλους εσάς που δείξατε, πιστέψατε και κατανοήσατε έμπρακτα ότι αυτοί οι Άνθρωποι έχουν ειδικές ικανότητες μέσα από τις οποίες μας διδάσκουν, μας εξυψώνουν και εν τέλει μας συμπληρώνουν. Είναι απόλυτα ικανοί... ειδικά... ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ραντεβού του χρόνου!».