Ο Καλογερόπουλος στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι διαιτητές που θα διευθύνουν το Σαββατοκύριακο τους αγώνες της Football League και της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 

-Τον αγώνα του Διαγόρα με τον Παμβουπρασιακό που θα γίνει Σάββατο στις 14.00 στο Δημ. Στάδιο θα διευθύνουν, οι Γιάννης Καλογερόπουλος (Αθήνας), Θόδωρος Γούρνιας (Ανατ. Αττικής) και Κυριάκος Βιτζεντάτος (Ανατ. Αττικής).

-Το παιχνίδι της Κυριακής στο «Οικονομίδειο» που θα αρχίσει στις 12.45 ανάμεσα στον Ιάλυσο και στον Παμβοριακό, θα διαιτητεύσει ο Περικλής Παρχαρίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας, που θα έχει βοηθούς τους Γιάννη Μπουμπογιατζόγλου από τον Πειραιά και Μάριο Ναζιρόπουλο από τον Έβρο. 

-Ο Μάριος Ωραιόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου, θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Χαλκίδας-Χαραυγιακού για τον 7ο Ομιλο, με βοηθούς του τους Ηλία Κοτζαμανίδη και Μιχάλη Σγουράκη από τον Σύνδεσμο Πειραιά 

Στα Σπάτα ο Χατζημανώλης  
Ο νεαρός Χατζημανώλης από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου, ορίσθηκε ως δεύτερος βοηθός του Κάτοικου από την Αθήνα, στο παιχνίδι της Football League ανάμεσα στον Αήττητο και την Σπάρτη.