Κώστας Φλεβαράκης: Υποχρεωμένος να  διεκδικεί εντός κι εκτός ο Κολοσσός

Παρότι έχει μόλις μία εβδομάδα στον πάγκο του Κολοσσού και οι πρώτες του προπονήσεις έγιναν με απουσίες, λόγω υποχρεώσεων των διεθνών, ο Κώστας Φλεβαράκης δεν έχει αυταπάτες όσον αφορά τη δύσκολη βαθμολογική θέση της καινούριας του ομάδας κι ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα στη Νέα Σμύρνη τόνισε τα εξής:

«Στη θέση που βρίσκεται η ομάδα, είναι υποχρεωμένη να παλεύει και να επιδιώκει τη νίκη όπου μπορεί, είτε παίζει στην έδρα της είτε εκτός.

Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναμένεται να είναι δύσκολο, καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς ενώ και οι δύο ομάδες έχουν μπει σε μία καινούρια λογική.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να βάλουμε τα παιδιά σ’ ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και να βάλουμε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Επίσης, ενσωματώθηκε ο Μαυροειδής και ο Τσούπκοβιτς και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε και πάνω στη χημεία.

Είμαστε έτοιμοι να πάμε για το καλύτερο που μπορούμε απέναντι στον Πανιώνιο».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Φλεβαράκης είναι στην πρώτη 20άδα των προπονητών με τα περισσότερα παιχνίδια πρωταθλήματος από καταβολής Α’ Εθνικής με 224.