Ρουτζιέρης: «Είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι…»

Με αρκετή σοβαρότητα αντιμετωπίζει ο Διαγόρας το αυριανό παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου, στο οποίο όπως είναι γνωστό ο «γηραιός» της πόλης μας υποδέχεται τον ευρισκόμενο ψηλά βαθμολογικά Παμβουπρασιακό.

Φυσικά και δεν θα πρέπει να ξεγελάει κανένα το ισόπαλο 1-1, με το οποίο τελείωσε την  Τετάρτη το ματς στην Κρεμαστή κόντρα στον Φοίβο. Αυτός είναι  ένας από τους λόγους που ο Πέτρος Ρουτζιέρης συνιστά στους παίκτες του να έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 14.00 αύριο Σάββατο, όλα τα στοιχεία που απαιτούνται, για να συνεχίσει να βρίσκεται στις επιτυχίες ο “γηραιός” και να ανεβαίνει όσο γίνεται περισσότερο βαθμολογικά.

Ο κόουτς του Διαγόρα αναφέρθηκε χθες στο συγκεκριμένο παιχνίδι και με τις δηλώσεις του καθόρισε τον στόχο που έχει η ομάδα του, που δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.
«Το ματς με την ομάδα της Βάρδας είναι δύσκολο από κάθε άποψη» τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο παιχνίδι μας. Να δείξουμε σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας και να κυνηγήσουμε για ενενήντα λεπτά τη νίκη και τίποτε άλλο. Στόχος μας να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς, για να κρατηθούμε ψηλά βαθμολογικά».

Οι “κυανέρυθροι” γυμνάσθηκαν χθες στο Δημοτιό Στάδιο κι όπως έγινε γνωστό υπάρχει στο πρόγραμμα της ομάδας ακόμα μια προπόνηση σήμερα το πρωί , που θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για το αυριανό παιχνίδι.
Εκτός αγώνα είναι μόνο ο Γιώργος Κρητικός, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, μπαίνει σήμερα στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει την «ζημιά» που έπαθε στους χιαστούς.
Παράλληλα, υπάρχει κινητοποίηση και στον φίλαθλο κόσμο  ο οποίος καλείται να βρεθεί στο γήπεδο αύριο στις 2 το μεσημέρι, για να ενισχύσει με κάθε τρόπο την ομάδα να φτάσει στη νίκη.