Στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Μπάϊρον η Ν. Τρυποσκούφη

Από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΑΪΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Στις εκλογές έλαβαν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα από τη Ρόδο υποψήφια ήταν η Πρόεδρος του Παραρτήματος Ρόδου κ. Νάνσυ Τρυποσκούφη, φιλόλογος και προϊσταμένη του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, η οποία εξελέγη πανηγυρικά και μάλιστα πέτυχε να καταλάβει την 4η θέση σε ψήφους πανελλαδικά.

Το Παράρτημα Ρόδου, που, αν και ιδρύθηκε μόλις το 2017, αριθμεί ήδη πάνω από 80 μέλη, ευελπιστεί να διευρυνθεί περαιτέρω καθώς και να σχεδιάσει δράσεις που θα συνδυάζουν τη λογοτεχνία με τις πανανθρώπινες αξίες και τα ιδανικά.

Ευχόμαστε ολόψυχα Συγχαρητήρια στη Νάνσυ Τρυποσκούφη για την εκλογή της!

Ο Σύνδεσμος
Ο Σύνδεσμος έχει την έδρα του στο Δήμο Βύρωνα Αττικής και εμπνέεται από τις ιδέες και αξίες που υπηρέτησε ο Λόρδος Βύρων, αφού υπήρξε εκτός από σημαντικός ποιητής, θερμός αγωνιστής της ελευθερίας των λαών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σπουδαίος φιλέλληνας στηρίζοντας τον αγώνα των Ελλήνων για λευτεριά και δικαιοσύνη.