Σε εσκεμμένη παρερμηνεία του σχολίου του αποδίδει τις αντιδράσεις στο facebook ο Ροδίτης

Για διαστρέβλωση της δήλωσής του από κακοπροαίρετους κάνει λόγο με ανακοίνωσή του το άτομο από τη Ρόδο που «στοχοποιήθηκε» για την ανάρτησή του διαδίκτυο, αναφορικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Μάλιστα αναφέρεται σε εσκεμμένη παρερμηνεία των όσων έγραψε και ζητά δημόσια συγγνώμη γι’ αυτό από την οικογένεια της φοιτήτριας υποστηρίζοντας παράλληλα ότι οι δράστες του εγκλήματος θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ενώ σημειώνει ότι δεν επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του ονόματός του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Προς αποκατάσταση της αληθείας. Καταρχάς να σας τονίσω ότι δεν είμαι στέλεχος κανενός κόμματος. 

Τώρα όσον άφορα την ανάρτηση μου η σωστή ερμηνεία της είναι ακριβώς αντίθετη από αυτή που διέδωσαν τα τρολοσαιτ. 

Το ακριβές νόημα της ανάρτησης μου ήταν ως εξής:

Ακούστηκαν σχόλια από αυτούς που λένε ότι τη γνώριζαν αντίθετα απο αυτά που λένε οι γονείς της. Εγώ θα τις χαρακτήριζα αθλιότητες αίσχιστου είδους. 

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά να λένε τέτοια πράγματα και να  σπιλώνουν το όνομα μιας νεκρής. 

Μιας ψυχής που έφυγε τόσο άδικα και με τόσο δραματικό τρόπο. 

Λυπάμαι για τη κατάληξη της κοπέλας κάνεις δεν αξίζει τέτοιο τέλος.

Η Ρόδος είναι ένα φιλήσυχο μέρος και όλοι οι Ροδίτες είμαστε σοκαρισμένοι και στο πλευρό της  οικογένειας της θανούσης. 

Η κοινωνία μας έχει πάρει το λάθος δρόμο. 

Επιτελούς ας σεβαστούμε αυτή τη νεκρή ψυχούλα και ας σταματήσουμε να  αναπαράγουμε  διαστρεβλωμένες και ψεύτικες ειδήσεις "fake news" μόνο και μόνο επειδή πουλάνε.

Πως θυσιάζουμε ανθρώπους για ένα κλικ η μια κοινοποίηση, πως κάνουμε μια δολοφονία με ψέματα προϊόν πολιτικής αντιπαράθεσης;

 Είναι απαράδεκτο, άδικο και επικίνδυνο να δημιουργούνται και να αναπαράγωνται λάθος εντυπώσεις από όλους και να δολοφονούμε προσωπικότητες.

Μονό αυτή είναι η ερμηνεία της δήλωσης μου και οτιδήποτε άλλο αποτελεί διαστρέβλωση κακοπροαίρετων που βρήκαν πάτημα σε ένα κακά διατυπωμένο σχόλιο 3 γραμμών και για τους δικούς τους  απαράδεκτους  λόγους στοχοποίησαν εμένα η τα πολιτικά μου πιστεύω.

Επί της ευκαιρίας ας μου επιτραπεί να πω κουράγιο στην οικογένεια του θύματος και να εκφράσω τα βαθύτατα μου συλλυπητήρια.

Ειλικρινά ελπίζω οι υπαίτιοι να πληρώσουν παραδειγματικά για να μη ξανασυμβεί  ποτέ άλλοτε ένα  τέτοιο περιστατικό. 

Θα παρακαλούσα το συμβάν να θεωρηθεί λήξαν. Αρκετά στοχοποιήθηκα και ταλαιπωρήθηκα  κατάφωρα και  εγώ και η οικογένεια της θανούσης. 

Αν η εσκεμμένη παρερμηνεία της ανάρτησης μου που διαδόθηκε στεναχώρησε κάποιους  και ειδικά την οικογένεια της θανούσης ζητώ συγγνώμη.