Απατεώνες “ξαναχτύπησαν” στη Ρόδο

“Ξαναχτύπησαν” στη Ρόδο οι απατεώνες που με διάφορους τρόπους αποσπούν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, εξαπατώντάς τους.

Συγκεκριμένα χτες έγινε γνωστό ένα ακόμα περιστατικό, με θύμα μία συμπατριώτισσά μας, η οποία πείστηκε από αγνώστους και κατέθεσε στο λογαριασμό τους ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άγνωστοι την κάλεσαν από κινητό, και της είπαν ότι έχει ενταχθεί σε επιδοτούμενο πρόγραμμα, αλλά για να πάρει τα χρήματα που δικαιούται θα πρέπει να τους αποστείλει το ποσό των 3.500 ευρώ.

Μάλιστα της υπέδειξαν εταιρία μεταφοράς χρημάτων και εκείνη ανυποψίαστη έστειλε τα χρήματα. Όταν αργότερα απευθύνθηκε σε γνωστούς της διηγώντας τους τι έγινε, ανακάλυψε ότι επρόκειτο για απατεώνες, ενώ όταν προσπάθησε να καλέσει στο κινητό από το οποίο την πήραν, δεν της απάντησαν ποτέ. 

Σημειώνεται ότι ανάλογα κρούσματα με απατεώνες που σκέφτονται διάφορα τεχνάσματα για να αποσπάσουν χρήματα έχουν σημειωθεί και άλλα στο νησί μας, και για το λόγο αυτό θα πρέπει όλοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.