Ιάλυσος: Στη Ρόδο σήμερα το πρωί ο Παπαβασιλείου

Οριστικά και αμετάκλητα ο Σάκης Παπαβασιλείου θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ιάλυσου, για το υπόλοιπο της φετινής περιόδου, μετά την παραίτηση για οικογενειακούς λόγους του Θανάση Τερζή.

Όπως έγινε γνωστό ο 42χρονος τεχνικός, συνομίλησε την Πέμπτη το βράδυ με τον πρόεδρο της ομάδας  Μιχάλη Χατζηνικήτα, απαντώντας ουσιαστικά θετικά στην πρόταση που του έγινε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα βρεθεί στη Ρόδο σήμερα το πρωί, οπότε και θα έχει άμεσα συνάντηση με τη Διοίκηση του συλλόγου, ενώ θα παρακολουθήσει, όπως  ειπώθηκε σχετικά, την πρωινή προπόνηση και θα μιλήσει με τους νέους του συνεργάτες στην ομάδα.
Αύριο στις 12.45, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πανμοβριακό και από τη Δευτέρα θα πιάσει και επίσημα δουλειά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Στο μεταξύ με μια ακόμα πρωινή προπόνηση, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ιάλυσου για το αυριανό παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανμοβριακό στο «Οικονομίδειο» στις 12.45
Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι όλοι στη διάθεση των Δημήτρη Γκάιδα και Μιχάλη Χαρτοφύλη για το παιχνίδι αυτό, στο οποίο μοναδικός στόχος είναι η επάνοδος στις νίκες, μετά την ισοπαλία στα Βραχνέικα
Μοναδικός απών από το παιχνίδι αυτό, θα είναι ο Δημήτρης Σταυλάς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι «ετοιμοπόλεμοι».

Στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει κινητοποίηση για τον αυριανό αγώνα και όπως αναμένεται ο δωδέκατος… παίκτης της ομάδας, θα είναι αύριο στη θέση του.