Συμμετοχή του Δήμου Καρπάθου  στην Grecka Panorama 2018

Το στίγμα του έδωσε ο Δήμος Καρπάθου σε μία ακόμα σημαντική αγορά, ολοκληρώνοντας την εφετινή πορεία των εκθεσιακών συμμετοχών του στο εξωτερικό.  

Με «αιχμή του δόρατος» τις ειδικές μορφές Τουρισμού, τα μέλη της Επιτροπής Tουρισμού του Δήμου Καρπάθου, η δημοτική σύμβουλος κα Φωτεινή Φράγκου και η επαγγελματίας στον Τουρισμό, κα Δέσποινα Νταργάκη εκπροσώπησαν το Δήμο Καρπάθου στο stand της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση Grecka Panorama που έλαβε χώρα στη Βαρσοβία, το διάστημα 1-2 Δεκεμβρίου 2018.

Με «σύμμαχο» τη θερμή ανταπόκριση του Πολωνού ταξιδιώτη που φέτος κατέταξε την Ελλάδα στο «νούμερο ένα» των προτιμήσεων του για διακοπές στο εξωτερικό, η αντιπροσωπεία του Δήμου Καρπάθου  είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με ταξιδιωτικά γραφεία και bloggers/ δημοσιογράφους ειδικού ενδιαφέροντος όπως είχαν προγραμματιστεί σε συνεργασία με την εταιρία Τουριστικού Marketing Remake.

Οι κυρίες Φράγκου και Νταργάκη διέγνωσαν το έντονο ενδιαφέρον του κοινού αλλά και των επαγγελματιών σχετικά με τα εξειδικευμένα Τουριστικά «προϊόντα» που προσφέρει το 2ο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, όπως οι καταδύσεις, η ορνιθο-παρατήρηση και το δίκτυο μονοπατιών.

Στη διάθεσή τους είχαν, προκειμένου να παρουσιάσουν τον προορισμό,  ειδικό προωθητικό υλικό αλλά και σχετικά video που «έπαιζαν» στην πλάτη του περιπτέρου καθ’όλη τη διάρκεια των συναντήσεων.

«Επρόκειτο για ένα παραγωγικό διήμερο που αξιοποίησαν δημιουργικά τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού που βρέθηκαν στην έκθεση.

Οι επόμενες ημέρες μας φέρνουν πιο κοντά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των επόμενων βημάτων μας για τη νέα χρονιά, ώστε να συνεχιστεί η συστηματική προσπάθεια προβολής των τελευταίων ετών», σχολίασε με το πέρας της έκθεσης, ο κ. Μιχάλης Λυτός, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καρπάθου.