Πέρασε και τον «σκόπελο» του Ποσειδώνα

Πέρασε και τον «σκόπελο» του Ποσειδώνα

Πέρασε και τον «σκόπελο» του Ποσειδώνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 203 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος νίκησε (1-2) και μέσα στην Κάρπαθο, βάζοντας… πλώρη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Από ακόμα μια δύσκολη έδρα κατέφερε να περάσει η ομάδα της Ρόδου, καταφέρνοντας να νικήσει μέσα στην Κάρπαθο, τον σκληροτράχηλο Ποσειδώνα με 2-1.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και πήραν δίκαια τη νίκη, όμως το «δρόμο» για να δίχτυα άργησαν να τον βρουν. Αν και δημιούργησαν ευκαιρίες τόσο στο ημίχρονο, όσο και στο ξεκίνημα της επανάληψης, το πρώτο γκολ ήρθε στο 71’ , ενώ δέκα λεπτά αργότερα εδραίωσαν τη νίκη τους, πετυχαίνοντας και δεύτερο.

Οι γηπεδούχοι που κατά διαστήματα προέβαλαν σθεναρή αντίσταση, πάλεψαν για το θετικό αποτέλεσμα, παίζοντας με σφιχτή άμυνα και με αντεπιθέσεις επιδίωκαν να κάνουν τη ζημιά. Το μόνο όμως που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις σε 1-2, με εύστοχο πέναλτι που κέρδισαν.
Μ’ αυτή τη νίκη τα «ελάφια» ξέφυγαν στους τέσσερις βαθμούς από τον Ηρακλή Μ. που αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στην έδρα του με τον Κλεόβουλο.

Φάσεις Γκολ:
19’ Ο Κιοσέογλου επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά ο Γαλάνης απέκρουσε δύσκολα.
20’ Ο Γεωργίου αφού απέφυγε έναν αντίπαλο, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά και πάλι ο Γαλάνης απέκρουσε σωτήρια, αυτή τη φορά με τα πόδια.
26’ Ο Σπανός εκτέλεσε φάουλ, με τον Δράκο να παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.
43’ Ο Γεωργίου έφυγε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Κόστα, που από θέση τετ α τετ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γαλάνη, που για άλλη μια φορά κράτησε το μηδέν.

47’ Ο Γεωργίου επιχείρησε σέντρα σουτ από δεξιά, ο Γαλάνης ακούμπησε την μπάλα κι αυτή στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν προ της γραμμής του τέρματος.
62’ Ο Ρίκκα εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας μόνο στο ύψος του πέναλτι τον Κιοσέογλου, όμως ο τελευταίος δεν έπιασε όπως ήθελε το σουτ, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει ψηλά άουτ.
63’ Σέντρα του Τσουλάκου, κεφαλιά του Κιοσέογλου πέρασε λίγο άουτ.
70’ Ο Μπίσσα εκτέλεσε συρτά το κόρνερ, δίνονατς πάσα στον νεοεισελθόντα Αμανατίδη, που έπιασε αμέσως το σουτ, αναγκάζοντας τον Γαλάνη να παραχωρήσει νέο κόρνερ.

71’ Την εκτέλεσή του ανέλαβε πάλι ο Μπίσσα, που βρήκε στο δεύτερο δοκάρι μόνο τον Καντιμοίρη, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 0-1.
81’ Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Ποσειδώνα, ο Τσουλάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.
93’ Ο Φελουζής βρέθηκε στο έδαφος μετά από μονομαχία με τον Καντιμοίρη. Ο κ. Παπαγιαννίδης υπέδειξε πέναλτι, με τον Χατζημανώλη να νικάει τον Κεφάλα και να διαμορφώνει το τελικό 1-2.

Κορυφαίος για τον Ποσειδώνα ήταν ο τερματοφύλακάς του Γαλάνης, ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση οι Σπανός Γ. και Αρχοντούλης. Από τη Ρόδο άρεσαν περισσσότερο οι Γεωργίου, Κιοσέογλου και Καντιμοίρης.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των Παπαγιαννίδη, Μαυρουδή, Στεφανάκη.

Οι συνθέσεις:
Ποσειδών:
Γαλάνης, Φασουλέτος, Σπανός Γ., Ζαρκαδούλας, Κούτουλο, Φελουζής, Μαντινάος, Αρχοντούλης (85′ Αναγνωστόπουλος), Τσαβέλης, Σπανός Μ. (71′ Χατζημανώλης), Δράκος.

Α.Σ. Ρόδος: Κεφάλας, Καντιμοίρης, Χατζηπέτρος, Σουλάι, Κρητικός, Ρίκκα (69′ Αμανατίδης), Κιοσέογλου (88′ Λαζάρου), Κόστα, Μπίσσα (92′ Καμπούρης), Γεωργίου, Τσουλάκος (82′ Δημητριάδης).

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας