Άνετα κι ωραία ο Απόλλων Καλυθιών…

Άνετα κι ωραία  ο Απόλλων Καλυθιών…

Άνετα κι ωραία ο Απόλλων Καλυθιών…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Χωρίς να δυσκολευτεί εντός έδρας, πήρε εύκολα τη νίκη χάρις το 3-0 επί του ΑΕΡΑ

Ένα… ήσυχο απόγευμα πέρασε προχθές ο Απόλλωνας στις Καλυθιές με τη νίκη του σχετικά άνετα χάρις στο 3-0, απέναντι σ’ έναν ΑΕΡΑ που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απ’ αυτή την αναμέτρηση.

Από την αρχή φάνηκε πως οι γηπεδούχοι δύσκολα θα έχαναν αυτό το «τρίποντο» αφού είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 16’ με το σουτ του Θεοδοσίου και την απόκρουση του Τζήμα.

Στο 20’ άνοιξε το σκορ από την εκτέλεση φάουλ του Χαλκιαδάκη από δεξιά, το κακό διώξιμο από τους αμυντικούς του ΑΕΡΑ και το σουτ του Μπαϊρακτάρη που βρήκε στόχο.

Στο 23’ ο Θεοδοσίου είχε την ευκαιρία να σκοράρει για τους γηπεδούχους με κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, και στο 32’ ήταν η μόνη φάση που είχε τελική ο ΑΕΡΑ με το σουτ του Φιάμπολη, το οποίο δεν ανησύχησε τον Ροδίτη.

Με το 1-0 στο ημίχρονο που δεν ενέπνεε καμία ασφάλεια όσον αφορά τον τελικό νικητή, ο Απόλλων πίεσε και στο 47’ ο Τίμος Σαββούλης σούταρε από μακριά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κι εν συνεχεία ο Μαθιός δεν μπόρεσε να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ό, τι δεν κατάφερε ο Μαθιός, πέτυχε ο Χαλκιαδάκης στο 59’ μ’ έναν «κεραυνό» από μακριά για το 2-0 κι εν συνεχεία ξεκίνησαν τα… πειράματα από τους προπονητές που έκαναν τις αλλαγές τους. Με το που συμπληρώθηκαν τα 90 λεπτά, ο Χατζηκοσμάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε απλώς τη «σφραγίδα» του στο τελικό σκορ.

Διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Σπάρταλης με βοηθούς τους Καλκαβούρα και Καραγιάννη.

Απόλλων: Ροδίτης, Διακουράκης, Χαλκιαδάκης, Σαββούλης Α., Φλεβάρης (58’ Μουχαρέμι), Γιορδαμνής (58’ Πέπα Γκ.), Θεοδοσίου, Σαββούλης Τ., Μαθιός (65’ Καντιμοίρης), Χατζηκοσμάς, Μπαϊρακτάρης (73’ Κυρίτσης).
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Πιτσουρδάκης, Μπάρτζος, Γιαννακάκης (69’ λτ. Μίρτσεφ), Αμπαζάι, Τάχος (61’ Ροκάι), Ζάχαρης (52’ Καλογήρου), Γαϊτάνος, Στεφανής, Μπεγκλετσής, Φιάμπολης.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή