Μεγάλο διπλό του Ορφέα στο Βάτι

Μεγάλο διπλό  του Ορφέα στο Βάτι

Μεγάλο διπλό του Ορφέα στο Βάτι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 155 ΦΟΡΕΣ

Νίκησε 2-0 τον τοπικό Διαγόρα και τον κράτησε στην τελευταία θέση

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, έγινε στο Βάτι, όπου τόσο ο Διαγόρας όσο κι ο Ορφέας ήθελαν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να διατηρηθούν στην Κατηγορία αφού πλέον, αυτός είναι ο στόχος τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γρηγόρη Σαρρή επικράτησαν με 2-0 των «κυανέρυθρων» του Γιάννη Καμπούρη και τους έριξαν ουσιαστικά στο καναβάτσο…

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήσαν εκείνοι που μέσα σε πέντε λεπτά, σημείωσαν δύο γκολ και πήραν σαφές προβάδισμα στο σκορ.

Στο β’ μέρος οι παίκτες του Διαγόρα, μπήκαν πιο επιθετικά, όμως οι παίκτες του Ο Ορφέας έκλεισαν τους διαδρόμους που οδηγούσαν στον Καστανάκη, κρατώντας το μηδέν.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
37’ Ο Στεργιόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Δαρζέντας απέκρουσε ασθενώς, η μπάλα πήγε στον Λουκίσσα κι αυτός με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-1

41’ Από μακρινή μπαλιά του Κόκα, ο Αδάμος έδιωξε με το κεφάλι, η μπάλα ήρθε όμως στον Στεργιόπουλο που με δυνατό σουτ σημείωσε το 0-2

68’ Από σέντρα του Πουλάι, ο Πόλο βρέθηκε μόνος αλλά πλάσαρε άουτ.

Από τους γηπεδούχους απλά ξεχώρισαν οι Κατσαρής και Ποζατζίδης, ενώ από τον Ορφέα καλύτεροι ήταν οι Στεργιόπουλος και Τζοβαλίν.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ. Κυρίτση, Κοκμοτού και Μοσχάτου.

Οι ομάδες:
Διαγόρας:
Δαρζέντας, Κατσαρής, Κωστάκης (55’ Ζερβός Ε.), Αδάμος (76’ Θεοδώρου), Ζερβός Β., Ποζατζίδης, Πλαγγέντης, Λαζίδης, Πουλάι, Πόλο (46΄Παναγιωτόπουλος), Παπουρδάνος (68΄Ζωαννου).

Ορφέας: Καστανάκης, Τσικούρης, Ντουρμισλάρι (68’ Σβερκος), Τσακίρης, Αντωνιάδης, Μαγιόγλου, Δαφερέρας, Τζοβαλίν, Λουκίσσας (76’ Μίλο), Στεργιόπουλος (83’ Αυγουστάκης), Κόκα (88’ Μαχραμάς).

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή