Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει ο Ιάλυσος

Η 11η στροφή του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, σε ό,τι αφορά τον 6ο Ομιλο, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον για τον Ιάλυσο για πολλούς λόγους. Ο πιο σοβαρός  για να πάρει τη νίκη είναι, γιατί θέλει να κρατήσει ή να αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του, επιστρέφοντας κατά τον καλύτερο τρόπο στις επιτυχίες.

Ένας δεύτερος λόγος, είναι πως σήμερα στις 12.45 θα βρεθεί  αντιμέτωπος με τον Πανμοβριακό χωρίς τον Θανάση Τερζή στον πάγκο του, ο οποίος αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους. Την ευθύνη σήμερα το μεσημέρι στο ματς του «Οικονομίδειου» θα έχουν οι Δημήτρης Γκάιδας και Μιχάλης Χαρτοφύλης, ενώ στην εξέδρα θα βρεθεί για να δει τη νέα του ομάδα, ο νέος τεχνικός του Ιάλυσου, Σάκης Παπαβασιλείου. 

Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες, είναι να καταθέσουν τις τεχνικές τους ικανότητες και την εμπειρία τους στον αγωνιστικό χώρο, με τη σοβαρότητα, την αγωνιστική πειθαρχία αλλά και τη συγκέντρωση που πρέπει να έχουν,  κόντρα σε έναν αντίπαλο που ήρθε στη Ρόδο για να παλέψει το παιχνίδι. 

Από αγωνιστικής  πλευράς θα απουσιάσει όπως φαίνεται μόνο ο Δημήτρης Σταυλάς, που είναι τραυματίας και δεν έχει συνέλθει ακόμα τελείως από το διάστρεμμα που τον απασχόλησε τις τελευταίες μέρες. 

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, είναι στη διάθεση των «υπηρεσιακών» του Ιάλυσου, οι οποίοι κάλεσαν στο γήπεδο όλους τους ποδοσφαιριστές κι εκεί θα επιλέξουν τους έντεκα και τους επτά αναπληρωματικούς τους. 

Στο «Οικονομίδειο» θα πρέπει να βρεθεί παρά το ακατάλληλο της ώρας έναρξης του παιχνιδιού και ο κόσμος της ομάδας, για να ενισχύσει τον Ιάλυσο στη σημερινή του προσπάθεια. 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 
Στους σημερινούς αγώνες της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής  στον 6ο Ομιλο θα παίξουν:
*Νίκη Τραγανού-Διαγόρας Βραχνεϊκων
*Παναιγιάλειος-Πανηλειακός
*Ιάλυσος- Πανμοβριακός 
*Παλληνιακός- Αστέρας Αμαλιάδας 
*Αχαρναϊκός-Θύελλα Ραφήνας